راهی برای اینکه رای دادگاه رو به خود برگردونیم داریم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

همسایه باغ ما اقدام به تخریب دیوار باغ کرده در حین ساخت(کامل نشده)و در شب احتمالا چون کسی ندیده.شاهد داشتیم (کسایی که همسایه ما پیششون گفته من خراب کردم)ولی چون دوست یا هم محلی یا فامیل دورادور او و ما هستند نمیتونند شهادت بدن. الان اینجای کار ما پنجشنبه یا چهارشنبه باید با شاهد دادگاه میبودیم از ۳ تا شاهد یدوتا فامیل نزدیک ما و فامیل دورادور و دوست همسایه باغ ما بودن و یکی هم محلی که عمو ما و هم محلی او بوده نیومدن الان یکشنبه راهی برای اینکه رای دادگاه رو به خود برگردونیم داریم؟ما چون راهی نیست برای پس گرفتن هزینه وسایل و هزینه دیوار و...میخوایم سوگند بگیریم فقط حتی به دروغ؟لطفا یه راهی پیشنهاد کنید.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وکلا بر استفاده از شهادت شهود برای اثبات تخریب تأکید دارند و یکی از آن‌ها به بهره‌گیری از قرائن و امارات دیگر مانند وضعیت ساخت‌وساز ملک نیز اشاره کرده است.

این یک راهکار کلی است و موفقیت در پرونده شما به نحوه اثبات دلایل در جلسه دادگاه و نوع قرائن موجود بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثبات تخریب دیوار با شهود و قرائن موجود

برای اثبات ادعای تخریب دیوار، مهم‌ترین راه استفاده از شهادت شهود در دادگاه است. در صورتی که شهود حاضر به شهادت نشوند، می‌توانید به سایر امارات و قرائن استناد کنید. از جمله این موارد می‌توان به در حال ساخت بودن ملک مجاور و غیرممکن بودن تخریب خودبه‌خودی دیوار اشاره کرد. این دلایل می‌توانند در روند رسیدگی به دادگاه ارائه شوند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
رضا اوسطی

رضا اوسطی

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

با سلام در صورت امکان شهادت شهود را اخذ نمایید اما از امارات دیگر نظیر در حال ساخت بودن ملک مجاور و عدم تخریب خود به خودی ملک نیز میتوانید استفاده نمایید.

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام حتما برای اثبات موضوع از شهادت شهود استفاده نماییذ

عادل بابایی

عادل بابایی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲ نظر)

با سلام از شهادت شهود استفاده کنید

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
می توانید به شهادت شهود استناد کنید

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
علی بدخشان

علی بدخشان

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۱ نظر)

سلام حتما برای اثبات موضوع از شهادت شهود استفاده نمایید/

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید