دستور تخلیه آپارتمان خریداری شده چطور باید پیگیری گردد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
احتراما اینجانب یک واحد آپارتمان را در تاریخ ۲۹ فروردین سال ۹۸ خریداری نمودم که در زمان خرید آپارتمان مستاجر داشت و مالک ۶۰ میلیون به عنوان رهن در نظر گرفته و تاریخ تخلیه و تسلیم خانه یکم بهمن ماه ۹۸ هست که هر دو مورد رهن و تاریخ تسلیم و تخلیه در قرارداد درج شده حالا ما با مستاجر صحبت کردیم ادعا دارد که ۷۰ میلیون رهن به مالک داده است و میگویید من مستاجر جنابعالی نیستم و توی قرارد خرید نوشته شده که کلیه وسایل و متعلقات خانه صحیح و سالم بوده و تحویل مستاجر گردیده است و مستاجر باید صحیح و سالم تحویل دهد و موجر ( که همان فروشنده میباشد ) و مستاجر چون از اقوام نزدیک همدیگه هستند میگن ما با هم قرارداد نداریم... لذا اول تکلیف من با رهن ۷۰ و ۶۰ چی هست ؟؟ دوم تکلیف من برای دستور تخلیه چی هست و علیه کدوم باید ادعایی داشته باشم؟؟ و سوم اینه ناقص و معیوب بودن وسایل را باید از کی بخوام؟
ممنون از پاسختون

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

خریدار قائم‌مقام مالک قبلی می‌شود و اگر اجاره‌نامه رسمی یا کتبی باشد، تعهدات موجر از جمله ودیعه درج‌شده بر عهده اوست؛ اما اگر قراردادی نباشد، باید دعوای خلع ید و مطالبه اجرت‌المثل مطرح شود و در صورت پیش‌بینی در مبایعه‌نامه، مراجعه به مشاور املاک یا داوری نیز امکان‌پذیر است.

تعیین مسیر دقیق حقوقی شما به این بستگی دارد که آیا قرارداد اجاره معتبری میان فروشنده و ساکن فعلی وجود دارد یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه پیگیری تخلیه ملک با ادعای نبود قرارداد

پس از انتقال مالکیت، شما جانشین مالک قبلی محسوب می‌شوید. اگر اجاره‌نامه‌ای میان فروشنده و مستاجر وجود داشته باشد، مبلغ ودیعه بر اساس همان سند است و تعهدات آن متوجه شما خواهد بود. در صورتی که هیچ قراردادی در کار نباشد، باید برای تخلیه، دعوای خلع ید و مطالبه اجرت‌المثل اقامه کنید. همچنین اگر در مبایعه‌نامه شما شرط داوری آمده باشد، حل اختلاف ابتدا از آن طریق پیگیری می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

مطابق قانون پس از انتقال مالکیت ، مالک جدید قائم مقام مالک قبلی محسوب شده و تمامی تعهدات و امتیازات مالکیت بر وی مترتب خواهد بود . بر این اساس اگر میان مالک قبلی و متصرف فعلی ملک قرارداد اجاره تنظیم شده باشد که از تاریخ انتقال سند ، شما موجر محسوب شده و تکالیف آن بر عهده شماست منجمله استرداد ودیعه مطابق مبلغ مندرج در اجاره نامه و همینطور تحویل گرفتن مورد اجاره از مستاجر .
در صورتی که میان متصرف و مالک قبلی(فروشنده) قراردادی وجود نداشته باشد ، شما باید اقدام به طرح دعوی خلع ید و مطالبه اجرت المثل نمایید تا پس از صدور حکم ، علاوه بر تخلیه و تحویل ملک به شما ، اجور معوقه را نیز دریافت کنید .

قدرت اله محمدی

قدرت اله محمدی

کارشناس حقوقی

سلام اول شما طبق ماده ۱۰ مبایعه نامه به مشاور املاک مراجعه واگر مشکلتون را حل نمود که چه بهترواگر نتوانست حل وفصل کند به موسسه داوری مراجعه نمایید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

طبق ماده ۱۰ مبایعه نامه به مشاور املاک مراجعه واگر مشکلتون را حل نمود که چه بهترواگر نتوانست حل وفصل کند به موسسه داوری مراجعه نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید