تکلیف ارائه اصول اسناد با تغییر مالکیت سند تک‌برگ بعد از دادخواست

پرسیده شده ۲ سال پیش۱۴ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

در یک دعوی حقوقی در زمان طرح دعوا، سند مالکیت تک برگ شش دانگ به نام اینجانب بوده و خواهان دوم همسرم با وکالت فروش هر دو در دادگاه شرکت کردیم. به دلیل اشتباه دادرس و حکم به اشتباه عدم استماع دعوی و اعتراض در دادگاه تجدیدنظر رای نقض گردیده و مجددا به دادگاه بدوی عودت گردیده. در این فاصله سند شش دانگ را به همسرم که او نیز به عنوان خواهان ردیف دوم می‌باشد. در صورت درخواست دادرس به عنوان اصول اسناد آیا به جهت اینکه در زمان طرح دادخواست سند به نام من بوده می‌توانم ادامه دهم یا چون سند اکنون به نام همسرم می‌باشد و ایشان هم در دادخواست خواهان دوم است، ایشان با اصل سند می‌تواند دفاع نماید؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با انتقال رسمی سند، شما دیگر در پرونده ذی‌نفع و دارای سمت محسوب نمی‌شوید و دعوا نسبت به شما رد می‌شود؛ اما چون همسرتان خواهان ردیف دوم و مالک فعلی است، می‌تواند با ارائه اصل سند مالکیت جدید دعوا را ادامه دهد و دفاع کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ادامه دعوا توسط همسر به عنوان مالک جدید

با انتقال رسمی سند تک‌برگ به نام همسرتان، شما دیگر در این پرونده ذی‌نفع شناخته نمی‌شوید و سمتی برای پیگیری نخواهید داشت و ممکن است دادگاه نسبت به شما قرار رد دعوا صادر کند. در مقابل، از آنجا که همسرتان از ابتدا به عنوان خواهان ردیف دوم در دادخواست حضور داشته و اکنون نیز قائم‌مقام و مالک رسمی ملک است، خللی به روند پرونده وارد نمی‌شود. ایشان می‌تواند با حضور در جلسه دادگاه و ارائه اصل سند مالکیت جدید، به دعوا ادامه داده و از خواسته دفاع کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احمدرضا مظفریان میمندی

احمدرضا مظفریان میمندی

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

سلام و احترام
ایشان به عنوان منقل الیه و قائم مقام و کسی که ملک به نامشان شده می بایست دعوا را ادامه دهد و شما به جهت اینکه دیگر ذینفع به حساب نمی آیید دادگاه نسبت به شما در انتها قرار رد دعوی صادر می نماید اما چون همسر شما نیز خواهان ردیف دوم می باشد حالا چه به حق ایشان و چه به ضررشان، اقدام به صدور رای می نماید.

سکینه چهره خند

سکینه چهره خند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۸ نظر)

سلام و عرض ادب
گرچه جهت اظهارنظر، موضوع پرونده و علت طرح دعوا به استناد سند تک برگ استنادی مشخص نیست لکن حسب ظاهر، اگر فی الحال، مالک رسمی ملک وفق سند رسمی استنادی، همسر جنابعالی باشند؛ شما دیگر در این دعوا ذینفع نبوده و هیچ سمتی ندارید که بتوانید به طرح خواسته و دفاع از خواسته در دادگاه اقدام نمایید و لذا فقط درصورتیکه نام همسرتان در ستون خواهان های دادخواست اولیه تقدیمی، مشخصا به عنوان یکی از خواهان ها درج شده باشد، ایشان میتواند دعوا را ادامه دهد وگرنه دعوا با عدم ذینفعی خواهان مواجه شده و رد میشود.

رضا گلریز

رضا گلریز

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۸۲۲ نظر)

سلام با وجود همسرتان به عنوان خواهان خللی در ذینفعی وجود ندارد

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
اگر ملک را رسما به همسرتان منتقل نموده اید، پس از انتقال شما در دادخواهی دیگر ذی نفع محسوب نشده ولی چون همسرتان نیز خواهان می باشد خللی به دعوا وارد نخواهد شد.

نمایش ۱۰ پاسخ دیگر وکلا
دانیال تمیزالنیا

دانیال تمیزالنیا

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۱۶۷ نظر)

شما دیگر در دعوا سمت ندارید و باید همسرتان در دعوا حاضر باشند.

سمیرا ارزانی

سمیرا ارزانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲ نظر)

با سلام
بله باتوجه به انتقال به همسر شما در دعوا سمتی ندارید همسرتان حاضر شود

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
شما فاقد سمت هستید

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام بله ایشان می‌تواند دفاع کند

مرتضی حاتمی فر

مرتضی حاتمی فر

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۰ نظر)

درود ایشان می‌تواند دفاع نماید

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

بادرود
شما ا دیگر در دعوا سمت ندارید و باید همسرتان در دعوا حاضر باشند

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۳ نظر)

با سلام و درود
ایشان می تواند دفاع نماید

داود فروغی

داود فروغی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۴۷ نظر)

با سلام ایشان می‌تواند دفاع کند

محمد اکبری

محمد اکبری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۵۸ نظر)

عرض سلام و احترام ایشان می تواند دفاع نماید

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام

امکان دفاع را دارد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید