برای لغو تعهد، نامه کفایت میکند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام و با تشکر
من به یک سازمان دولتی در قبال اشتغال خود به مدت ۵ سال تعهد محضری دادم و دو نفر کارمند رسمی دولت هم این تعهد نامه را امضا نمودند. پس از انجام تعهد سازمان به واحد حقوقی خود نامه نوشت که تعهد انجام شده و نسبت به آزاد سازی تعهد اقدام کند ولی واحد حقوقی به امضا مدیر دفتر حقوقی فقط یک نامه به من داد که شما دیگر تعهدی ندارید ولی به دفترخانه اسناد رسمی نامه ای ننوشت.
حالا سئوال من این است که آیا همین نامه کفایت می کند؟
یا قانونا باید تعهد محضری را نامه می دادند تا دفترخانه نسبت به لغو آن اقدام نمایند؟
با تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای تعیین وضعیت لغو تعهد باید متن سند و قرارداد بررسی شود، زیرا فسخ تعهد ممکن است با توافق طرفین، اراده متعهدله یا بر اساس شروط قیدشده در آن صورت گیرد.

این یک قاعده کلی است و کفایت نامه سازمان به متن دقیق تعهدنامه و نحوه تعیین شروط فسخ در آن بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

لزوم بررسی متن تعهد برای لغو رسمی آن

کفایت نامه عادی واحد حقوقی یا نیاز به اقدام از طریق دفترخانه کاملاً به مفاد تعهدنامه تنظیمی بستگی دارد. لغو تعهد ممکن است از طریق توافق طرفین، اراده یک‌جانبه سازمان یا اعمال حق فسخ مندرج در قرارداد انجام شود. بنابراین برای اطمینان از رفع کامل اثر سند محضری، متن تعهد و شروط آن باید به دقت بررسی گردد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
جعفر قنبری

جعفر قنبری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

درود بر شما ؛
باید متن تعهدنامه شما رو دید ولی ممکن است با توافق هر دو طرف، یا با اراده یک جانبه متعهدله فسخ شود و یا اگر حق فسخی قید یا شرط تعهد بوده ذینفع و مشروط له میتواندآن را فسخ نماید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید