برای فروش خانه ارثی؛ اگر دادگاه اقدام کنه هزینه هم دریافت میکنه؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

سلام خسته نباشید ما یک خانه انحصار وراثت داریم که یکی از وراث راضی به فروش منزل نیست دونفر دیگر میخوان بفروشن باید چی کار کنیم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر یکی از وراث راضی به فروش نباشد، باید دادخواست تقسیم ترکه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید و رسیدگی به آن مستلزم پرداخت هزینه دادرسی است.

این مسیر قانونی کلی است، اما شرایط پرداخت هزینه‌ها و نحوه رسیدگی با توجه به تمکن مالی و مرجع رسیدگی‌کننده تغییر می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نحوه فروش خانه ارثی در صورت مخالفت یک وارث

در صورتی که یکی از ورثه حاضر به فروش ملک نباشد، سایر وراث باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و دادخواست تقسیم ماترک را ثبت کنند. برای این اقدام قانونی باید هزینه دادرسی پرداخت شود. چنانچه توانایی مالی برای پرداخت این مبلغ را نداشته باشید، می‌توانید هم‌زمان دادخواست اعسار از هزینه دادرسی را نیز به دادگاه تقدیم کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ام البنین تنکابنی رضایی

ام البنین تنکابنی رضایی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۵۷ نظر)

با سلام.
به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست خود را ثبت کنید. هزینه دادرسی نیز باید پرداخت کنید ولی در صورت عدم تمکن مالی میتوانید دادخواست اعسار هم تقدیم کنید.

مسعود زمانیان

مسعود زمانیان

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۵۱ نظر)

درخواست تقسیم ارث از دادگاه اقدام فرمایید

نوید میرزایی

نوید میرزایی

کارشناس حقوقی

با عرض سلام و ادب خدمت شما
در پاسخ به سوال شما باید بیان کنم شما
می توانید نسبت به ثبت دادخواست تقسیم ماترک متوفی به طرفیت ورثه در شورای حل اختلاف محل وقوع ملک اقدام نمایید.

رامین رضایی ابهری

رامین رضایی ابهری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۶(۸۸ نظر)

دادخواست تقسیم ماترک را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید