این تصرف عدوانی رفع تصرف می شود یا خیر؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
سلام
ما یک زمینی داشتیم سال ۱۳۹۵ تصرف عدوانی شده بود. حالا شکایت کردیم تو تجدیدنظر خواهی رای به محکومیت دادن و کارشناس قوه قضایی که سند ها رت بررسی کرده نوشته زمین مال ماست و اگر اون طرف شکایت داره بعدا ثبت کنه و محکوم به جزای نقدی شده و اینکه قاضی حکم داده که طرف اونجا رو تخلیه کنه و الان کلید اون زمین تحویل دادگاه شده حالا اون طرف از دیوان عالی اعاده دادرسی کرده و دیوان هم گفته چون کمتر از یک سال نیومدین برا شکایت قبول نیست و محکومیت جزایی و تصرف عدوانی اون طرف لغو شده و دیوان رای داده اون دادگاه تجدید دوباره رسیدگی کنه حالا میخواستم بپرسم الان اون دادگاه زمین رو تحویل ما میده یا خیر؟
جمعبندی پاسخ وکلا
بیشتر وکلا معتقدند نتیجهٔ تحویل زمین و رأی جدید پس از اعاده دادرسی دیوان عالی قطعی نیست و قابل پیشبینی نمیباشد. دادگاه تجدیدنظر باید مجدداً به پرونده و مدارک رسیدگی کند و تا زمان صدور رأی جدید باید منتظر ماند.
این وضعیت کلی پرونده پس از نقض در دیوان است و تحویل زمین دقیقاً به تصمیم جدید دادگاه تجدیدنظر و مدارک استنادی بستگی دارد.