ایا گزارش کتبی مورد قبول اداره کار میباشد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام.با توجه به صدور رای هیات تشخیص اداره کار مبنی بر بازگشت به کار در تماس تلفنی که با کارفرما داشتم گفت که اگر حضورا به کارگاه مراجعه کنی به کارگرانم میگویم تو را مورد ضرب و شتم قرار داده و کتک بزنند و حق نداری به کارگاه من بیایی قبلا هم قبل و بعد تشکیل جلسه هیات تشخیص من رو تهدید به ضرب و شتم و کتک توسط کارگرانش کرده بود که نباید بازگشت به کار بگیری و حتی در این زمینه هم با بنده در هیات توافق نکردند که ماجرا ختم به خیر شود اگر مراتب رو به اداره کار کتبا گزارش کنم که کارفرما اجازه ورود نمیده هیات حل اختلاف اون رو قبول میکنه یاخیر؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

صرف ارائه گزارش کتبی بدون داشتن شاهد مورد قبول اداره کار قرار نمی‌گیرد، اما در عین حال ممانعت کارفرما و تهدید او از طریق مراجع کیفری و دادسرا قابل پیگیری و شکایت است.

پذیرش این ادعا کاملاً به مدارک و شواهد شما برای اثبات تهدید یا ممانعت بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اعتبار گزارش کتبی ممانعت از کار

صرف ارائه یک گزارش کتبی به اداره کار بدون داشتن شاهد مورد قبول واقع نمی‌شود، زیرا کارفرما می‌تواند موضوع را انکار کند. با این حال، می‌توانید مسئله را با اداره کار در میان بگذارید تا با کارفرما گفتگو کنند. همچنین عمل کارفرما در خودداری از اجرای رای و تهدید شما جنبه مجرمانه دارد. شما می‌توانید بابت تهدید و ممانعت از اجرای رای، در دادسرا شکایت کیفری مطرح کنید تا او را به اجرای رای ملزم کنند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
حامد شاکری نیا

حامد شاکری نیا

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۷(۴۴ نظر)

صرف گزارش بدون شاهد مورد قبول واقع نمیگردد و از طرفی کارفرما به راحتی منکر این موضوع می شود.

صس

صدیقه سرلک

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

با سلام ،عمل کارفرما مطابق ماده ۱۸۰ قانون کار جرم بوده و با شکایت کیفری شما در دادسرا تحت تعقیب قرار گرفته و مجازات میشوند در ضمن اجبار میگردند که رای را اجرا کنند

امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

بهتر است موضوع را عنوان کنید تا اداره کار با کارفرما گفتگو کند

مجتبی عاشوری

مجتبی عاشوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۹۸۰ نظر)

با درود نسبت به تهدید قابل شکایت کیفری است

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
رضا جمشیدی

رضا جمشیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۲۴۳ نظر)

باسلام شمامیتوانیدنسبت به تهدیدشکایت کیفری تنظیم و پیگیری نمایید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید