اگر شوهر این خانم شکایت همسرش را بکند با وجود اقرار همسرش بقصد کشتن، حکم خانم از نظر قانون چیست؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۱۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

س، در همسایگی ما خانواده ای هست ک زن و شوهر با هم مشکل دارند، خانم هم ظاهرا مبتلا ب بیماری اعصاب و روان است و دارهای آرام بخش می‌خورد، همین چند روز قبل بعنوان قهر ب منزل پدرش رفت و خودش پشیمان برگشت، و پس از چند روز ک بحثی بین‌شان اتفاق افتاد، خانم ب گفته خودش از قبل برنامه ریزی کرده بوده و با تهیه دارویی کشنده با قصد و غرض قبلی در شربت شوهرش دارو می‌ریزد، ک او را بکشد، ولی شوهرش با اولین جرعه نوشیدن شربت متوجه طعم غیر عادی شربت می‌شود و از خوردن امتناع می‌کند، ومدت تقریبا ۴۸ ساعت نیمه بیهوش بوده، ک پس از آن ک کمی بهتر می‌شود، خانمش جز اقرار راهی دگر نداشته اقرار می‌کند ک بله من قصد کشتن تو را داشتم، ولی (چون موفق نشده بود) اابراز پشیمانی و بخشش کرده بود! حال اگر شوهر این خانم شکایت همسرش را بکند با وجود اقرار همسرش بقصد کشتن، حکم خانم از نطر قانون چیست؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

در صورت اثبات این موضوع در دادگاه، عمل زوجه شروع به قتل عمد محسوب می‌شود که مجازات آن حبس تعزیری درجه چهار یعنی بین پنج تا ده سال حبس خواهد بود.

این مجازات قانونی منوط به اثبات جرم است و شرایط اثبات ادعا و نحوه اقرار می‌تواند سرنوشت شکایت را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مجازات شروع به قتل عمد با سم

اگر شوهر بتواند ادعای خود را با ارائه مدارک و شواهد در دادگاه به اثبات برساند، عنوان اتهامی خانم شروع به قتل عمد خواهد بود. طبق قانون، مجازات شروع به قتل عمد، حبس تعزیری درجه چهار یعنی بین پنج تا ده سال است. با این حال، اثبات این موضوع نیازمند دلیل معتبر است و صِرف اقرار زن نزد شوهر و خارج از دادگاه، در صورت نبود مدرک کتبی یا شاهد، به سختی قابل اثبات است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فاطمه سادات طباطبایی نیک

فاطمه سادات طباطبایی نیک

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

سلام در صورت اثبات امکان مجازات وجود دارد اما اقرار خانم باید نوشته یه در حضور کسی یا در دادگاه باشد صرف اقرار در خارج از دادگاه و نزد شوهر اثباتش سخت است.

محمد هادی پورسینا

محمد هادی پورسینا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۹ نظر)

با سلام در صورت اثبات ارکان جرم، این خانم مرتکب جرم شروع به قتل شده که مجازات آن حبس تعزیری درجه ۴ یعنی از پنج تا ده سال است.

پانیذ قمشی بزرگ

پانیذ قمشی بزرگ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

با سلام
اگر شروع به قتل عمد اثبات شود با توجه به ماده ۱۲۲ قانون مجازات اسلامی به حبس تعزیری درجه ۴ محکوم می شود.

عادل حزباوی

عادل حزباوی

کارشناس حقوقی

سلام اگر بتواند انرا اثبات کند واقرار کند مجازات خواهد شد

نمایش ۱۱ پاسخ دیگر وکلا
سهیل فیضی عظیمی

سهیل فیضی عظیمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۲۴۷ نظر)

با سلام
در صورت اثبات موضوع توسط شوهر ، خانم به مجازات شروع به قتل عمد محکوم خواهد شد و مجازات بین ۵ تا ۱۰ سال حبس خواهد بود.

مجید شیخی

مجید شیخی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام و احترام
باید مدارکی برای اثبات به دادگاه ارائه دهند و در صورت اثبات مجازات شروع به جرم قتل عمد در پی خواهد داشت .

بابک خوانساری

بابک خوانساری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
شروع به جرم قتل.

محبوبه سلبی

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام حرم شروع به قتل عمد می باشد

امیراسماعیل عباسلو

امیراسماعیل عباسلو

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۱۷ نظر)

وقت بخیر، در صورت اثبات این موضوع ،جرم ایشان شروع به قتل عمد بوده که مجازات آن حبس می باشد.

زینب ایمانی

زینب ایمانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۶ نظر)

با توجه به صورت سوال اتهام ایشان شروع به قتل خواهد بود.

حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
اتهام زوجه، شروع به قتل عمد می باشد.

سعید قیطانی

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۱ نظر)

سلام
تحت عنوان شروع به قتل قابل پیگرد می باشد

ندا السادات روناسی

ندا السادات روناسی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۵۴ نظر)

با سلام
به دلیل اقدام به قتل عمد ناموفق، عمل او شروع به جرم قتل عمد محسوب می‌شود.

محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

باسلام تحت عنوان شروع به قتل قابل پیگیری است

زهرا حبیبی نیا

زهرا حبیبی نیا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۲۰ نظر)

سلام و درود
با توجه به اقرار خودش عمل او شروع به جرم قتل عمد محسوب می‌شود.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید