امکان نصب کانکس یا ایجاد انباری بالای پشت بام وجود دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده

سلام
ساختمان ما ۴ طبقه دارد که ۳ انباری در پارکینگ و ۱ انباری در پاگرد بالا پشت بام است همسایگان ما به بهانه ی مختلف میخواهند وسایل خود را در جلوی انباری ما یعنی پاگرد پشت بوم بگذارند. هم اکنون هم یک کولر بزرگ و غیر قابل استفاده هم گذاشتند.
پیشنهاد شما چیه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پشت‌بام و پاگرد جزء مشاعات ساختمان هستند و ساخت انباری در آن به رضایت همه مالکین نیاز دارد؛ قرار دادن وسایل شخصی در این بخش‌ها ممنوع بوده و مصداق مزاحمت است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ممنوعیت تصرف پاگرد و ساخت انباری در مشاعات

پشت‌بام و پاگرد از قسمت‌های مشترک ساختمان هستند و نصب کانکس یا ساخت انباری جدید بدون رضایت کلیه مالکین امکان‌پذیر نیست. همچنین هیچ‌یک از ساکنان حق ندارد با گذاشتن وسایل در مشاعات، جلوی تردد یا استفاده شما از انباری را بگیرد و این کار ممانعت از حق و مزاحمت محسوب می‌شود. بهتر است ابتدا با گفت‌وگو یا ارسال اظهارنامه رسمی خواهان برداشتن وسایل شوید. در صورت عدم همکاری، می‌توانید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تأمین دلیل کنید تا کارشناس وضعیت را صورت‌جلسه کند و سپس دادخواست رفع مزاحمت بدهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
آناهیتا احمدی

آناهیتا احمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۸۱ نظر)

با توجه به اینکه وسایل در قسمت مشاعات ساختمان و جلوی انباری شما گذاشته شده می توانید ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه از آنها بخواهید که وسایل را برداشته و رفع مزاحمت کنند در صورت عدم اقدام استشهادیه ای تنظیم و یا از طریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل نمایید تا کارشناس صورتجلسه ای تنظیم نماید سپس می توانید با استناد به این مدارک طرح شکایت نمایید.

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

پشت بام جزء مشاعات است لذا نیاز به اجازه سایر مالکین است

مینا محمدی

مینا محمدی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱٬۰۷۶ نظر)

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه پشت بام جزء مشاعات ساختمان است لذا رضایت کلیه ساکنین برای احداث انباری لازم است ، جهت رفع مزاحمت همسایه نیز می توانید از طریق شورای حل اختلاف مسئله را پیگیری نمایید.

مرتضی ابراهیمی زیولایی

مرتضی ابراهیمی زیولایی

کارشناس حقوقی

۴٫۵(۱۹ نظر)

سلام
سعی کنید با همسایه‌هایتان دوست شوید
می توانیداز آنها بخواهید که وسایل را برداشته و رفع مزاحمت کنند
با گفتمان شرایط را دوستانه حل نمایید
سعی کنید تنها در موارد اساسی برای شکایت از همسایه سراغ مراجع قضایی بروید.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

هیچ یک از ساکنین حق ندارد وسایل خویش را در قسمت مشاعات ( پاگرد) قرار دهد و اینکار مزاحمت و ممانعت از حق است و قابل شکایت میباشد .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید