آیا وراث میتوانند خواستار محوطه باغ باشند؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

یکی از وراث برنده مزایده سهم باغ چای دو وراث دیگر شده و آن را در دادگاه خریداری کرده است. در متن برگه خریداری شده که توسط دادگاه تنظیم شده محوطه باغ چای ذکر نشده. آیا وراث میتوانند خواستار محوطه باغ باشند. ( قانون باغ چای و محوطه به چه صورت است؟)

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

مالکیت برنده مزایده مشاعی است و بدون توافق با سایر شرکا نمی‌تواند ادعایی نسبت به بخش خاصی از زمین داشته باشد. همچنین اگر محوطه جزو حریم باغ چای و برای استفاده از آن لازم باشد، امکان طرح ادعا نسبت به آن وجود دارد.

این یک دیدگاه کلی است و وضعیت نهایی به ارتباط محوطه با حریم باغ و مندرجات پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

ادعای وراث نسبت به محوطه باغ چای

خریدار در مزایده فقط مالک سهام مشاعی خریداری‌شده می‌شود و حق ندارد بدون توافق سایر شرکا ادعایی روی بخش خاصی از زمین داشته باشد. با این حال، اگر محوطه مورد نظر جزو حریم باغ چای محسوب شود و وجود آن برای انتفاع و بهره‌برداری از باغ ضرورت داشته باشد، وراث می‌توانند خواستار آن شوند. در غیر این صورت ادعای اختصاصی بر آن بدون توافق همه مالکان امکان‌پذیر نیست.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
اگر محوطه جز حریم باغ چای و برای انتفاع لازم است بله می توانند.

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

چنانچه برنده بخشی از سهام زمین شده باشند ، مالکیت آنها مشاعی بوده و نمیتوانند بدون توافق با سایر شرکا ادعایی نسبت به بخشی خاص از زمین داشته باشند .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید