آیا زمان بررسی مدارک نباید از فرصت امتیاز کم شود؟

پرسیده شده ۱ سال پیش۷ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

اگر روال اداری ارتقا مرتبه شغلی کارمندان در موسسه‌ای به شرح زیر در ۷ سال اعلام شده باشد، آیا ماده قانونی وجود دارد که معین کند زمان بررسی مدارک در "دایره بررسی" نباید از فرصت اکتساب امتیاز کارمندان کم شود؟ به عنوان مثال، بوسیله آن ماده قانونی بتوان ابطال بخشنامه‌ای که فرصت تحویل پرونده را تا حد ۶ سال و ۳ ماه بکاهد، درخواست نمود. یعنی بخشنامه اعلام نماید کسی که گواهی تکمیل امتیازش یک روز بعد از ۷ سال آماده شود، اخراج است. روال مقررات اداری ابلاغ شده: ابتدا موسسه برای ارتقا مرتبه شغلی کارمندان خود فرصت چند ساله‌ای را اعلام نماید (مثلا ۷ سال) تا کارمندان در آن فرصت بتوانند با خوب انجام دادن امور، حد نصابی از امتیازات را کسب نمایند (در غیر این صورت اخراج شوند). کارمندان نیز پس از اکتساب آن حد از امتیازات، پرونده‌ای از گواهی‌های مجموع امتیازات کسب شده تهیه کنند و تحویل دایره بررسی دهند. دایره بررسی مدارک نیز با صرف چند ماه (مثلا ۵ تا ۹ ماه)، چرخش اداری پرونده و بررسی‌های دقیق چند مرحله‌ای کارش را به اتمام رسانده، سپس گواهی تکمیل امتیازات را صادر نماید. در آخر حکم ارتقا شغلی صادر گردد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

مقرره یا قانون خاصی برای کسر نشدن زمان بررسی مدارک از مهلت ارتقای شغلی وجود ندارد و موضوع بیشتر تابع عرف و عمومات قانونی است.

این وضعیت یک قاعده کلی است، اما بسته به نوع موسسه و عمومات حقوقی حاکم بر آیین‌نامه‌ها شرایط می‌تواند تفاوت کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

نبود مقرره خاص برای زمان بررسی مدارک ارتقا

طبق نظر وکلا، ماده قانونی یا مقرره مشخصی در این زمینه وجود ندارد و رویه یا روند خاصی برای آن تعریف نشده است. موضوع تا حد زیادی عرفی تلقی می‌شود و ضابطه اختصاصی ندارد. با این حال، در چنین مواردی عمومات قانونی می‌توانند قابل استفاده و استناد باشند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محمدرضا توکلی

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

با سلام عمومات قانونی در این خصوص قابل استفاده هستند

علیرضا زرینه پور

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

بادرود
عرفی می باشد روند خاصی ندارد

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۳ نظر)

با سلام
روند خاصی ندارد

مینا امیری ثانی

مینا امیری ثانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۵۴ نظر)

با درود
روند خاصی در این خصوص نیست

نمایش ۳ پاسخ دیگر وکلا
حسین مظاهری تهرانی

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۳ نظر)

با سلام
خیر مقرره خاصی در این رابطه وجود ندارد.

احمد رستم پور

احمد رستم پور

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۶ نظر)

باسلام
رویه خاصی وجود ندارد

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ،رویه خاصی متصور نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید