آیا امکان دارد در این شرایط کرونا حکم تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

با سلام
بنده موجر یه واحد آپارتمان هستم، الان خودم نیازمند آپارتمان هستم اما از قرارداد ۶ ماه دیگر باقی مانده است، مستاجرم نیز یک ماه اجاره اش عقب افتاده است

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به اینکه هنوز مدت قرارداد اجاره تمام نشده است، امکان گرفتن حکم تخلیه وجود ندارد. تخلیه پیش از موعد تنها در صورتی ممکن است که حق فسخ به دلیل عدم پرداخت اجاره در قرارداد پیش‌بینی شده باشد.

این یک قاعده کلی است و امکان تخلیه ملک شما بستگی به شروط و بندهای دقیق قرارداد اجاره‌تان دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان تخلیه ملک پیش از پایان مدت قرارداد

تا زمانی که مدت قرارداد اجاره به پایان نرسیده باشد، گرفتن حکم یا دستور تخلیه ممکن نیست. نیاز شخصی موجر به ملک نیز مجوزی برای فسخ یک‌طرفه پیش از موعد محسوب نمی‌شود. تنها راه اقدام قبل از پایان مدت، وجود شرط فسخ صریح در قرارداد برای عدم پرداخت اجاره‌بها است. اگر چنین شرطی در متن اجاره‌نامه ذکر نشده باشد، باید تا پایان مدت ۶ ماهه صبوری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محسن نریمانی ده نوی

محسن نریمانی ده نوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۳۱ نظر)

با توجه به اینکه مدت قرارداد اجاره به اتمام نرسیده است ، امکان تخلیه فعلا وجود ندارد.

آناهید رستمی

آناهید رستمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶(۵۵ نظر)

در صورت عدم پرداخت اجاره بها موجر می تواند شروطی را به نفع خود بگنجاند یعنی در قرارداد ذکر شود در صورت تاخیر در پرداخت اجاره بیش از ۱۰ روز موجر می تواند اجاره را فسخ کند.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید