مدت زمان بین تقاضای اجرای حکم تا دستور اجرای حکم چقدر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۲۳۸ #99731437

با سلام و درود
بنده ابتدای خرداد حکم ملاقات با فرزند را از دادگاه دریافت کردم با این حال همسرم از ملاقات ممانعت میکند
با ۱۱۰ تماس گرفتم گفتند باید ۲۰ روز مهلت اعتراض تموم بشه و تقاضای اجرای احکام کنی بعد جوابش که اومد میتونی پیگیری کنی
خواستم بدونم اولا تقاضای اجرای حکم حضوری یا غیر حضوری انجام بدم
و دیگر اینکه بعد از تقاضا چه مدت زمان میبرد تا حکم و احرای حکم قطعی شود
با تشکر از وکلای توانمند و همه زحمتکشان کانون وکلا

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد می‌بایست تقاضای صدور اجرائیه نمایید

در صورت قطعیت رای تقاضای صدور اجرائیه نمایید.

پس از قطعیت حکم از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست اجراییه کنید پس از ابلاغ اجراییه و گذشت ده روز پرونده به اجرای احکام فرستاده می شود

میتوانید ۱۰ روز پس از صدور اجرائیه به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید.

بادرودوسلام برای اجرای حکم از طریق دفاترخدمات قضایی پیگیری نمایید.

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نیز میتوانید برای اجرای حکم اقدام کنید.

درود
بله امکان درخواست صدور اجراییه با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی وجود دارد .
در صورت صدور اجراییه و عدم اجرا توسط محکوم علیه ظرف ده روز بعد از صدور اجراییه پیگیری نمایید .