کسر از حقوق همزمان بابت مهریه و نفقه چگونه است؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۱,۸۷۰ #98862425

سلام. یه نامه از اداره ثبت زدن به شرکت ما که ماهی یک چهارم از کل دریافتی من شامل حقوق و مزایا بابت مهریه همسرم از من ماهیانه کسر کنن و به حساب مشخص بریزن.
از طرفی در یک پرونده جداگانه که همسرم باز کرده من محکوم شدم به پرداخت ماهیانه یک مبلغ مشخصی بابت نفقه.
حالا سوالم اینه
آیا من میتونم این دو تا رو یکی کنم؟ یعنی در خواست بدم که بابت نفقه و مهریه ش در مجموع ماهی یک چهارم از من کسر کنن؟ نه اینکه مهریه یک چهارم جدا بعد از مابقی حقوقم دوباره نفقه هم بدم!

اگر میشه باید چکار کنم به کجا مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بر شما. جمعا تا یک چهارم از حقوق شما قابل توقیف می‌باشد.موفق باشید

با سلام
یک چهارم حقوق بابت مهریه توقیف می‌شود نفقه یه مبلغ مشخص شده ای هست

سلام فقط یک چهارم توقیف میشود

مهریه یک چهارم حقوق و نفقه به صورت ماهانه باید پرداخت شود.سپاس

برای مهریه حداکثر تا یک چهارم توقیف میشود و برای نفقه باید مبلغی ماهیانه پرداخت گردد

یک چهارم از حقوق شما قابل توقیف می باشد همچنین ایشان میتواند کلیه اموال منقول ،غیر منقول شمارو توقیف با توجه به میزان مهریه اقدام کند

سلام
تا یک چهارم از حقوق قابل توقیف است .حسب توضیحات می توانید ضمن تقدیم لایحه ای موضوع را پیگیری نمایید.