نقل و انتقال سند موتور سیکلت توسط مالک قبلی چگونه است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۲,۶۷۰ #97757

با سلام...
من 1 ماه پیش یک دستگاه موتور سیکلت مدل 95 با پلاک ملی رو به صورت اقساطی با پیش پرداخت 60 درصد و الباقی طی دو فقره چک دو ماهه از فروشگاه خریداری کردم.
از مدارک فقط کارت موتور و بیمه رو تحویل من دادن به نام مالک قبلی و حتی برگ سبز هم به رویت شخص اینجانب نرسید.
قولنامه نوشته شد و اسکن کارت ملی رو از بنده تحویل گرفتن و اینطور گفتند که ما خودمون انتقال سند رو به نام شما انجام میدیم.

سوالم از شما این هست که ایا فقط با یک اسکن کارت ملی از بنده و با توجه به اینکه موتور هنوز به نام مالک قبلی می باشد، فروشگاه امکان انتقال سند رو بدون حضور شخص من دارند یا خیر ؟

با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضور شما الزامی است و طرفین میبایست همزمان در دفترخانه حضور پیدا کنند .

با سلام در صورت داشتن وکالت از شما و فروشنده اول بله

سلام
خیر نقل وانتقال با اصل مدارک وحضور خود شخص است

درود بر شما
درصورتیکه جهت تنظیم سند به فروشگاه وکالت نداده باشید انجام این امر بدون حضور شما و ارائه اصل مدارک شناسایی امکانپذیر نمی باشد .

انتقــــال سنــــد وسایل نقلیه، بدون حضور صاحب سند و خریدار در دفاتر اسناد رسمی ،غیرممــــکن میباشد.یااینکه درصورت ارائه وکالتنامه ازسوی شما به مسئول فروشــــگاه این امکان وجوددارد./

خیر مگر اینکه وکالت نامه رسمی از طرف شما داشته باشند تا در هنگام ثبت بتوانند به نیابت از شما امضا کنند.

می‌بایست شخصا حاضر گردد