آیا پول به حسابی که مسدود شده واریز میشود؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۶۴,۸۱۹ #96212

سلام
من حدود ۴ روز حسابم به دلیل نلقص بودن اطلاعات مسدود بود. تو همین مدت حقوق من واریز شرگده و فیش حقوقی هم دارم اما الان که حسابم را از نسرودیت خارج کردم پولی تو جسابم نیست. آیا این ربطی به مسدود بودن حسابم توی اون مدت داره؟ من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام . امکان واریز وجه به حساب مسدود وجود دارد

باسلام.مرتبط با مسدودی نبوده است و می توان گردش حسابتون رو از طریق بانک بررسی نمایید

واریز پول به حساب مسدود امکان پذیر است

با سلام واریز پول ارتباطی با حساب مسدودندارد

سلام به همراه فیش حقوقی به بانک مراجعه کنید و علت را جویا شوید

باسلام بله قابل واریز است

بله پرداخت یا واریزی در حساب مسدود شده امکان پذیر است.