بعد از مدت قرارداد ممکنه دیگه قرارداد تمدید نشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #93975917

سلام وقت بخیر
من با شخصی آشنا شدم که شغلشون راهبر مترو هست (راننده قطار) بعد جز نیروی رسمی مترو نیستن یعنی از طریق آزمون مترو استخدام شدن ولی الان شرکت ... ... حقوق و دستمزد اینا رو پرداخت میکنه، اول ۱۵ روز بوده بعد ۴ ماه الان ۶ ماهه هست، گروه اول که استخدام شدن قراردادشون مستقیم‌ با مترو هست اما گروه دوم قراردادشون با شرکت ....... هست، حقوق پایه گروه اول و یه سری مزایا بیش تر از این گروه است، به نظر شما بعد از مدت قرارداد ممکنه دیگه قرارداد تمدید نشه؟ به نظر شما آینده شغلی داره؟ یعنی اگه قرارداد دیگه بسته نشه اینا بیکار میشن؟ ممنونم از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق ماده ۲۱ قانون کار و ماده ۷ قانون کار و تبصره های ذیل آن بعد از اتمام مدت قرارداد مدت موقت کارفرما میتواند بدون هیچ دلیل موجه و مستدلی با کارگر قطع همکاری کند و کارگر هم نمیتواند اعتراض کند صرفا درصورتی که شرایط بیمه بیکاری را داشته باشد میتواند تا مدتی از بیمه بیکاری استفاده کند و هیچ حق اعتراضی مبنی بر در خواست بازگشت به کار برای کارگر وجود ندارد غیر از موارد استثنا که در این مقال نمیگنجد...

با سلام ووقت بخیر
بهرحال طبق قرارداد عمل می شود ممکن هست بعداز اتمام قرارداد دیگر تمدید نشود یا مجدد تمدید شود .