چطوری میتونم حقم مطالبه کنم و از کجا پیگیر بشم تا به حقم برسم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۱ #92692349

با سلام
بنده تعمیرکار موبایل هستم چن ماه پیش شخصی که مشتریم بود یه گوشی اورد ال سی دی گوشی رو واسش تعوض کردم و دوروز بعد اومد که این ال سی دی شکسته ومشکل از کار شماس و منم گفتم که چون شکستین نمیتونم کاری کنم و مجدد باید یکی دیگه پول بدین عوص کنم و اونجوری موند و رفتن تا اینکه چن روز پیش اومد و گفت بیا اینو عوض کن بیام ببرم شبش عوض کردم اومد دید گفت بذا بدم خانمم تو ماشین نگا کنه بیارم که متاسفانه رفت و دیگه نیومد منم نه اسم و شمارشو دارم و ادرسشو فقط تو دوربین قیافه خودش و پلاک ماشینش هست من چطوری میتونم حقم مطالبه کنم و از کجا پیگیر بشم تا به حقم برسم ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
اقدام به طرح دعوا نمایید.
موفق باشید.

با سلام باید طرح شکایت کنید.

با سلام از طریق پلاک ماشین اقدام نمایید

سلام
از طریق پلاک خودرو مشخصات طرف را از راهور جویا شوید سپس دادخواست خود را ارائه نمایید.

سلام
از طریق پیگیری پلاک ماشین از پلیس راهور مشخصات وی را شناسایی نمایید و اقدام به طرح شکایت کنید

با درود از طریق پیگیری پلاک ماشین از پلیس راهور مشخصات وی را شناسایی کنیدو اقدام به طرح شکایت کنید

بادرودوسلام اطلاعات شخص را مطلع شوید و دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.