آیا می تواند حکم تخلیه را رد کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۴ #89081463

بنده یک باب آپارتمان دارم که آن را به یک فرد اجاره داده ام و سه مرتبه با وی تمدید کردم یک بار در طی قرارداد و ۲ مرتبه در پشت همان قرارداد با نوشتن عبارت (( به شرح ظهر پشت برگه )) اقدام به تمدید نمودم و فکر میکردم تمدید شامل تمامی مفاد قرارداد اول شده است و در تمدید سوم ( که به اجبار ستاد کرونا انجام شد ) ، مستاجر هیچ گونه اجاره ای به من پرداخت نکرد و بنده پس از ۳ ماه با دادن اظهاریه به ایشان ، اجور معوقه را طلب و همچنین فسخ قرارداد را به ایشان اعلام کردم و یک بار نیز حضوری مراجعه نمودم که ایشان به بنده پرخاش کردند پس از یکماه از ارسال اظهاریه به شورا مراجعه نموده و با شکایت فسخ و درخواست حکم تخلیه و همچنین طلب اجور معوقه را ثبت کردم و لی ایشان در جلسه شورا شرکت نکرد و پس از یک هفته از تاریخ شروع جلسه شروع به پرداخت مبلغ اجاره نمود و تا زمان تشکیل جلسه فسخ که ۲ ماه پس از تشکیل جلسه شورا که جهت حکم تخلیه و اجور معوقه بود تمامی بدهی خود را پرداخت به همین دلیل دادگاه با استناد به پرداخت وی فسخ را رد کرد و ایشان پس از آن با توجه به غیبت در جلسه شورا و دادن وقت ۴۰ روزه جهت اعتراض ، در حال حاضر روی حکم اعتراض کرده و تا این زمان نیز تمامی اجور خود را داد در ضمن ایشان و دادگاه تمدید سوم که پشت برگه بوده و در دو خط نوشته شده را یک قرارداد جدید عنوان داشته اند و تابع شرایط و مفاد قرارداد اول نمی دانشتند در صورتی که در بنگاه تنظیم شده و مهر بنگاه دارد و ایشان گفت با همان عبارت (( شرح ظهر پشت برگه )) تمامی مفاد قرارداد تمدید می گردد آیا نظر شما هم این است؟در ضمن اگر بفرض رد حکم تخلیه آیا می تواند دو مرتبه به دلیل لجبازی اجاره بنده را ندهد ؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است قرارداد اجاره رویت شود

بادرودوسلام مستلزم بررسی قراردادمی باشد.

به نظر می‌رسد در این مورد قرارداد بایستی بررسی شود و سپس نسبت به آن اظهار نظر نمود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نمیتوان قرار داد اطلاق کرد تمدید صحیح می باشد .

"با سلام"
تمدید صحیح است نه قرارداد جدید

درود
دلایل و مدارک خود را به رویت یک متخصص برسانید.

با درود تمدید میباشد.