اجرا گذاشتن سفته توسط کارفرما چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۰,۲۲۷ #89028

سلام، مدت دو ماه در شرکتی مشغول به کار بودم . قرارداد سفید امضاء کردم و گفتند وکیل‌شان قسمت های خالی را مطابق قوانین اداره کار تکمیل می کند و سپس نسخه قرارداد را به ما می دهند . طی این دو ماه نه حقوقی پرداخت کردند و نه بیمه ! علیرغم پیگیری و درخواست اینجانب برای پرداخت حق السعی اینجانب ایشان از این امر امتناع کردند . مجبور به ترک کار شدم و به اداره کار شکایت کردم . وکیل اداره کار پس از وارد آوردن ایرادات بسیار به قرارداد و باطل بودن آن اعلام کردند که من در قبال گرفتن ضمانت(سفته) رضایت دهم و مابقی حقوق خود را ببخشم ! پذیرفتم ! گفتند به محض اینکه کارفرما سفته ها را بیاورد با من تماس می گیرند که بروم و رضایت دهم . مراجعه که کردم گفتند چون کارفرما تعهد خدمت پنج ساله از من گرفته است گفته که برگردم سر کار که مسئول مربوطه به کارفرما گفته بود این تعهد از نظر اداره کار مردود بوده و باید نسبت به استرداد ضمانت اقدام شود . الان حدود دو هفته گذشته و مسئول مربوطه در مرخصی هستند. حال کارفرما از طریق شورای حل اختلاف توسط دو تن از وکلای خود یکی از سفته های مرا به اجرا گذاشته است . زمان نوشتن سفته گفتند چون بابت ضمانت است تاریخ نزنید و تاریخی ننوشتم در صورتی که ایشان با خط خود مقابل تاریخ سررسید نوشته آمد ۲اردیبهشت ۹۷, در صورتی که من تازه ۵ اردیبهشت سفته ها را تهیه کردم و تحویل شرکت دادم! آیا با توجه به توافق صورت گرفته در اداره کار و باطل بودن قرارداد از نظر اداره کار ! کارفرما می تواند کاری انجام دهد؟ ایا این کار او مصداق خیانت در امانت نیست؟ و اینکه قراردادی که به اداره کار ارایه داده بود مدت زمان قرارداد را ۳۰ روز ذکر کرده بود که با وجود آن باید پس از آن زمان ضمانت را برمیگرداند، اما چون هر سه نسخه از قرارداد دست خود ایشان است بیم آن می‌رود که مدت را در نسخه دیگری تغییر داده و به شورای حل اختلاف ارایه دهد. عکس قرارداد را دارم و در قرارداد ذکر شده که سفته به شماره فلان بابت حسن انجام کار است.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام / فارغ از اینکه شما قرارداد کتبی داشته یا نداشتید مهم آنست که شما با کارفرما رابطه کارگری و کارفرمایی داشته فلذا در صورت تخلف و ورود خسارت کارفرما حق مطالبه خسارت دارد . در غیر اینصورت شما حق مطالبه و استرداد سفته را دارید .

با سلام اگر شما خلاف تعهدات خود عمل نمده باشیدکارفرما حق مطالبه سفته هایی را که برای حسن انجام کار گرفته دارد

سلام
در صورت اثبات قصور از سوی کارفرما میتواند سفته حسن انجام کار را به اجرا بگذارد

با سلام،ابتدا اظهارنامه دهیدسپس دادخواست استرداد سفته دهید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

باسلام خیرنمی تواند بایدمشخص شود سفته بابت چه تعهدی بوده است

با سلام چنانچه شما خلاف تعهدات خود عمل کرده باشید کارفرما حق مطالبه سفته هایی را که جهت حسن انجام کار دریافت شده دارد