چگونگی باطل کردن رای کمیسیون ماده صد را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۰ #87860163

در روبه روی ساختمان ما در قسمت ضلع جنوبی ان که حیاط مان واقع است، پنجره هایی ویلایی با اشرافیت کامل و تمام شیشه به حیاط ما بدون رعایت کردن مقررات ملی و الزامات عمومی ساختمان تعبیه کرده اند با توجه به غیر مجاز بودن ساختمان شهرداری نیز یک ماه توقف احداث ان ساختمان را کرده بود ولی در کمیسیون ماده صد رای کسب کرد در اینصورت ما با توجه به شاکی بودن در مورد ساخت پنجره و حیاط در طبقه دوم به صورت غیر مجاز و ساخت ساختمان غیر مجاز که شبیه ویلا و خانه باغ در داخل کوچه و با اشرافیت کامل به ساختمان ما چگونه می توان رای صادره از کمیسیون ماده صد را به صورتی که واقعا توانست در این شکایت موفق و برنده شد، را باطل کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید.

با سلام
برای شکایت از آرای این کمیسیون باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید.
اما نتیجه قابل تضمین نیست.

فقط به دیوان عدالت اداری باید مراجعه کرد

سلام و درود، برای شکایت از آرای کمیسیون اخیر می توانید به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید؛ موفق باشید.