صیغه 99 ساله چه زمانی تمام میشود؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۲۰,۹۴۰ #87604

سلام من با اقایی صیغه 99 ساله خوندم 6 سال پیش اما بعد از چند وقت زنگ زد و گفت که صیغه نامه رو پاره کرده و نه گفته و من برم دنبال زندگیم 6 سالم هست که ندیدمش میتونم ایا شخص دیگه ای ازدواج کنم.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
امکان تقاضای بذل مدت باقی مانده وجود دارد، بعد از ان امکان ازدواج مجدد شما وجود خواهد داشت

زمانی که طرفین یاشوهرمدت رابذل کند

بایستی مدت زمان باقی مانده را بذل نماید

با درود با انقضای مهلت، و بذل مدت امکان پذیر است

با سلام و عرض ادب و احترام
سعی کنید از ایشان نسبت به ادعایشان اسناد و مدارکی اخذ نمایید

بابذل مدت یافوت ...........

باسلام و عرض ادب
اول تکلیف خودتونو با طرف مقابل روشن کنید بعد.