حضانت دختر تا چند سالگی با پدر و یا مادر است ؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱۲,۱۳۲ #8549

با سلام
زن و مردی با وجود دختر ۲ ساله تقاضای طلاق توافقی کرده اند.مرد با شرط عدم پرداخت مهریه و عدم پرداخت نفقه به کودک حضانت دائم فرزند را به زن می دهد.
۱-حق حضانت دختر تا چند سالگی با پدر است؟(۹ یا ۱۳ سال؟)
۲-آیا در صورت واگذاری حضانت دائم کودک از مرد به زن ، امکان طرح دعوی و درخواست تجدید نظر مرد بعد از این حکم وجود دارد؟
۳-حق ولایت پدر از نظر حقوقی شامل چه مواردی می شود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت دختر ۷ تا ۹ سالگی با پدر است پس از این سن خود تعیین می کند با پدر یا مادر زندگی کند

باتوجه به توافق زوجین حضانت کلا با مادر هست ( یعنی تا سن بلوغ فرزند )

باتوجه به واگذاری حضانت دائم کودک از مرد به زن ، امکان طرح دعوی و درخواست تجدید نظر مرد بعد از این حکم وجود ندارد.

حصانت فرزند دختر تا هفت سالگی با مادر و بعد آن تا نه سال (بلوغ)با پدر می باشد

در صورت توافق، توافق قابل تجدیدنظر نخواهد بود

تا ۷ سالگی با مادر و پس از این سن تا ۹ سالگی با پدر خواهد بود
پس از این سن خود تعیین می کند با چه شخصی زندگی نماید

با سلام
تا هفت سالگی با مادر وپس از آن تا سن بلوغ با پدر است و پس از سن بلوغ حق انتخاب دارد‌.

سلام
حضانت اطفال تا اتمام ۷ سال بر عهده مادر و بعد از ان با پدر خواهد بود.