رای دادن که بنده حق فسخ ندارم، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #84719446

سلام و خسته نباشید بنده یه قرارداد کاری داشتم با یه نفر تو قسمت فسخ قرارداد این موارد نوشته شده
در صورت فسخ تمامی وسایل و موارد موجود و تحت اختیار خود را به طرف اول تحویل و موارد تحت اختیار خود را از بین برده و هیچگونه استفاده ای از آن در آینده نکند.
۶-۱ عدم رعایت مقررات و دستور العمل های جاری موضوع قرارداد از سوی طرف دوم
۶-۲ انتقال کلی یا جزیی حقوق ناشی از این قرارداد به شخص ثالث از سوی طرف دوم
۶-۳ عدم انجام کلی یا جزیی تعهدات ناشی از موضوع قرارداد از سوی طرف دوم
۶-۴ رها کردن یا تعطیل نمودن کار بدون اجازه طرف اول
۶-۵ عدم توانایی فنی یا تخصصی یا به هر دلیل دیگر از سوی طرف دوم در اجرا و ارائه خدمات و تعهدات موضوع این قرارداد
۶-۶ قصور یا سهل انگاری طرف دوم دراجرای قرارداد و به طورکلی تخلف وی از هر یک از مفاد قرارداد
۶-۷ عدم رعایت اصول و موازین فنی و حرفه ای از سوی طرف دوم.
این اقا تک تک این موارد و نقض کرده الان رای دادن که بنده حق فسخ ندارم طبق گفته خودش تو اظهارات گفته که تا آذر بوده پیش ما ولی الان میگه که حقوق کاملشو تا انتهای قراداد می خاهد چجوری میتونم جلوشو بگیرم باتشکر از پاسخ های شما

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اظهار نظر دقیق در این مورد بایستی کل قرارداد رویت و مطالعه گردد تا تمامی شرایط و ضوابط بررسی شود .

احتمالا مراتب فسخ را رعایت نکردید چه اینکه طبق مطالب فوق، فسخ ولو ضمنی پیش بینی شده است.
ابتدا باید اظهارنامه مبنی بر فسخ ارسال سپس دادخواست تایید فسخ تقدیم می کردید.
اظهارنظر دقیق نیازمند مطالعه پرونده است.

با سلام بدون اشراف بر پرونده نمیتوان دقیقا علت مخالفت دادگاه با خواسته شما را بیان کرد از خلاصه پرونده تان کپی تهیه نموده و از قسمت ارزیابی همین سامانه اقدام نمائید.

اظهارنظر در خصوص موضوع مذکور در سئوال فوق منوط است به بررسی قرارداد و مطالعه رای صادره و اطلاع از اظهارات ئ ادعاهای طرفین قرارداد و توصیه میشود موضوع را از طریق مشاوره حضوری با یک وکیل پیگیری نمائید .

سلام یه زحمت بکشید از قرار دادی که نوشتی از طریق ارسال فایل ارسال کنید
قرارداد مطابق قانون مدنی ماده ده باید مشروع معین باشد در بعضی بندهای قرارداد نمی توان فسخ نماید اگه کلیات قرارداد داشته باشم بهتر میتونم کمک کنم