قیمتی که کارشناس دادگاه برای این ملک برای مزایده تعیین می کند بر چه مبنایی می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۰ #81970903

با سلام و خسته نباشید.
ملک به ارث رسیده نوسازی شده است و برای هر یک ورثه به نسبت هر سهم اسناد تک برگی مجزا صادر گردیده است.یکی از وراث ممانعت در فروش می کند.دیگر وراث تصمیم به فروش از طریق دستور فروش از دادگاه را دارند.سوال این است که قیمتی که کارشناس دادگاه برای این ملک برای مزایده تعیین می کند بر چه مبنایی می باشد و اینکه اختلاف قیمت گذاری با قیمت بنگاه های معاملات منطقه چقدر می باشد.زیاد یا متوسط یا کم با سپاس و تشکر از حسن نیت وکلای محترم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قیمت کارشناسی پایینتر از عرف معمول است لذا میتوانیددر مهلت به نظریه اعتراض کنید

درود بر شما، متداول است که کارشناس قیمت ملک را برای مزایده چند درصدی پایین‌تر از حدود قیمت محدوده تعیین می‌کند، لذا چنانچه شما به این مبلغ رضایت نداشته باشید، می‌توانید در دادگاه به نظر کارشناس ظرف یک هفته پس از ابلاغ نظریه اعتراض کنید.

اصولا کارشناس قیمت ملک مورد مزایده را ده درصد زیر قیمت منطقه در نظر می گیرد لاکن در صورت عدم رضایت می توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

با سلام معمولا قیمتی که توسط کارشناس تعیین میگردد پایینتر از قیمتی است که املاک مشخص کرده اند،در صورتیکه شما به قبیمت پیشنهادی راضی نباشید میتوانید به نظر کارشناس ظرف مدت یک هفته اعتراض نمایید که به هیات کارشناسی ارجاع میگردد

درود
بر مبنای قیمت منطقه ای و امکانات خانه می باشد.