شوهرم که معتاده میتونه بچه ها رو از من بگیره؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۵۲۳ #81420965

سلام من از شوهرم تعهد رسمی از اسناد رسمی دارم که برای حضانت فرزندانم هست..دخترم ۴ سال و پسرم ۸ سالشه .‌شوهرم مصرف شیشه داره من نزدیک یکساله جدا شدم بچه ها پیش خودم هستن واصلا این آقا یه هزاری خرجی نداده

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه عدم صلاحیت ایشان احرازواثبات شود پاسخ منفی می باشد.

با توجه به اینکه حضانت رسمی گرفته آید خیر

باسلام
حضانت فرزندان تا هفت سال تمام قمری برعهده مادر میباشد
در صورت اثبات مصرف شیشه و عدم صلاحیت سلب حضانت میگردد

فرزندان شما تا سن هفت سالگی در حضانت شما هستند . دختر از هفت تا نه سالگی در حضانت پدر و پسر نیز از هفت تا پانزده سالگی در حضانت پدر می باشد بعد از خروج، از سن نه و پانزده ، خود فرزندان حق انتخاب خواهند داشت اما چنانچه شما حق حضانت فرزندان را از پدر اخذ نموده باشید حضانت به صورت کلی با شماست . برای اظهار نظر دقیقتر نیاز به مطالعه برگه حضانت می باشد .

درود بر شما . اگر همسر شما بموجب اعتیاد فاقد صلاحیت تشخیص داده شودحضانت پس از این نیز با شما خواهد بود برای مطالبه نفقه دادخواست مطرح کنید

سلام در صورت اثبات عدم صلاحیت ایشان خیر

با سلام
در خصوص دختران تا پایان ۷ سالگی حضانت با شما خواهد بود ولیکن بعد از ۷ سال در خصوص پسر و دختر در صورتی که پدرشان بخواهد حضانت آنها را بگیرد می توانید با اثبات عدم صلاحیت ایشن حضانت را بگیرید البته لازم به ذکر است وکالتنامه ای که مبنی بر حضانت به شما داده است نیز جای دفاع دارد و برای حضانت فرزندان قابل استناد است.