در صورت ترک کار از سمت کارگر کارفرما می تواند چه اقدامی کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۸۲۷ #78278

با سلام

و خسته نباشید
من حدود 4 ماهه در شرکتی مشغول به کارم قرارداد ندارم ولی سفته به مبلغ 24میلیون تومان دادم از کار میخوام بیام بیرون .ایا کارفرما میتونه از من شکایت کنه؟و من رو به دادگاه به کشونه
لطفا هم از لحاظ قانونی و هم حقوقی بهم اطلاعات بدید . . .

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که در قرارداد ذکر شده باشد که مبلغ سفته چه مقدار است و بابت تضمین حسن انجام کار می باشد کارفرما نمی تواند بدون دلیل اقدام به اجرای سفته نماید. توافقا قضیه مطروحه را رفع رجوع نمایید

سلام. در ابتدا از طریق توافق سفته ها را دریافت نمایید(اگر سفته ها برای ضمانت کار باشد فقط از این طریق برای کارفرما قابل به اجرا گذاشتن می باشد مثلا بابت خسارت ترک کار شما) و از این طریق یا سفته ها را دریافت کنید یا رسیدی بین خود بابت تسویه و نحوه ی مرجوع شدن سفته امضا نماید ولی اگر توافقی صورت نگرفت می توانید از طریق اداره کار اقدام نمایید و ضمن آن سفته ضمانت را نیز مطرح نمایید.

با سلام همین که شما سفته در اختیار کارفرما دارید یعنی به ایشان بدهکارید حال این بدهکاری میتواند بعلت عدم ادامه کار با توافق شفاهی باشد ولی راه برای استرداد دارید

سلام و ادب در صورت ترک کار نه تنها از مزایا و سنوات بهره مند نخواهید شد،که کارفرما جهت جبران خسارات وارده بر خود میتواند سفته را به اجرا بگذارد

در صورت عدم انجام تعهد از سوی شما , کارفرما حق دارد سفته را مطالبه نماید .

با سلام
بهتر است سر موضوع ترک کار با کارفرما توافق نمایید زیرا در غیر آن کارفرما میتواند بهانه ای برای به اجرا گذارن سفته ها بیابد و چون قراردادی در بین نیست کار سخت گردد

توجه داشته باشید که اولا هیچ کاری را نباید بدون قرارداد انجام داد زیرا قابلیت شکایت خود را تقریبا از دست می دهد.واین سفته هم در صورتی که برای ضمانت از کار باید قابل پیگیری استموید باشید