ترک کار بدون اطلاع به کارفرما چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷,۰۶۷ #76761

بنده بعد از یکسال کار بدون دریافت حقوق و بیمه، قراردادی 2 ساله را با کارفرما امضا کردم که زمان شروع آن از یکسال قبل زده شده بود ولی در قرارداد ذکر نشده که سال اول بدون حقوق بوده است.
در حال حاضر یکماه است که استعفای خود را به صورت کتبی به کارفرما داده ام. اما کارفرما مخالفت می کند.
سفته ایی به مبلغ 15 میلیون نزد آنها دارم.
اگر اقدام به ترک کار کنم و کارفرما شکایت کند و سفته ها را به اجرا بگذارد، بنده هم می توانم متقابلا با ادعای نگرفتن حقوق سال اول شکایت کنم و مبلغ حقوق سال اول را طلب کنم و آنرا دلیل ترک کار اعلام کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بستگی به مفاد قرارداد دارد

باسلام شما باید اثبات نماید والا کارفرما میتواند بابت سفته اقدام کند

سلام
ابتدا اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته ها ارسال و سپس از طریق اداره کار محل خدمت اقدام به شکایت علیه کارفرما نمایید

درود بر شما
در صورت اثبات مطالبات مالی و عدم پرداخت می توانید در اداره کار طرح دعوی نمایید . با توجه به اینکه سفته ها بابت حسن انجام کار اخذ شده اگر کارفرما به علت ترک کار توسط شما متحمل خسارت گردد میتواند سفته ها را به اجرا بگذارد .

سلام و ادب در این صورت از مزایا و سنوات برخوردار نخواهید شد و در این فرض نیز کارفرما میتواند به جهت جبران خسارتی که بر وی وارد شده سفته ی شمارا به اجرا بگذارد

بله در صورت عدم پرداخت حقوق شما از سوی کارفرما و اثبات آن در هیات تشخیص و حل اختلاف قانون کار کارقرما به پرداخت آن محکوم خواهد شد.

با سلام
اگر در متن قرارداد به امانی یا ضمانی بودن سفته اشاره ای نشده باشد کارفرما میتواند آن را به اجرا بگذارد پس بهتر است سر موضوع ترک کار با کارفرما به توافق برسید و سپس مطالبه سفته نمایید