شکایت کردم اما قاضی اجازه حضور در جلسه رسیدگی و دفاع متقابل رو به من نمیده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۳ #68516224

سلام
از کسی شکایت کردم (تهدید و نشر اکاذیب) و تا حالا دوبار جلسه رسیدگی تشکیل شده و قاضی رای نداده و بازم قاضی تجدید جلسه کرد برای بار سوم با اینکه پرونده اصلا چیزی نداره . پرونده بیش از یک سال هست که در شعبه خوابیده و فاصله هر جلسه رو حدود شش ماه میزاره اصلا پشیمون شدم از شکایتم

اما الان ابلاغیه جلسه سوم برای من صادر نشده و فقط برای مشتکی عنه و وکیلش و دادستان صادر شده و قاضی گفت شما نباید تو جلسه سوم حاضر باشی گفتم چرا؟ من حقمه که بتونم در برابر دفاعیات آنها دفاع متقابل انجام بدم اما گفت نه اجازه حضور در جلسه رسیدگی رو بهت نمیدم! چون لازم نیست من دفاع اونها رو میگیرم و رای رای صادر میکنم!

مشاوره حقوقی تهدید
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اقدام همکار محترم قضایی غیر حرفه ای است و تخلف.
بیاد داشته باشیم قاضی محکمه دادرس است نه دادزن، پس همگی باید اخلاق معاشرت و نیک منشی را بیاموزیم تا جامعه ای پویا داشته باشیم.

قاضی حق ندارد ورود شما را به عنوان شاکی به جلسه ممانعت کند لذا ابتدا موضوع را به سرپرست مجتمع و مراجع نظارت مستقر در مجتمع اطلاع دهید چنانچه مثمر ثمر واقع نشد می توانید از وی در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

سلام
قطعا تخلف است.

اگر تصور ارتکاب تخلف از جانب قاضی را دارید، می توانید موضوع را به ریاست و یا سرپرست مجتمع قضایی اطلاع بدهید..

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. اولا مرقوم ننمودید که پرونده مطروحه در دادسرا هست ک یا دادگاه.؟؟
در هر حال.. حضور در جلسات دادگاه حق بدیعی و قانونی شماست..
در صورت امتناع وی از حضور در جلسه و ارتکاب تخلف می توانید موضوع را به ریاست و یا سرپرست مجتمع قضایی اطلاع بدهید..
موفق باشید..

سلام
اگر وقت رسیدگی تعیین و به شما ابلاغ شده است در جلسه حاضر شوید ولی اگر به شما ابلاغ نشده ولی از زمان جلسه مطلع هستید به دادگاه بروید و موضوع را به ریاست مجتمع اطلاع دهید

اگر پرونده در دادگاه بدوی است شما میتوانید در دادگاه حاضر شوید مگر اینکه در جلسات قبل تخلفی انجام داده و مخل رسیدگی به پرونده شده باشید که موجب اخراج شما گردیده باشد میتوانید این موضوع را از سرپرست مجتمع قضائی پیگیری نمائید