سر و صدای وقت و بی وقت همسایه بالایی و شکایت از ایشان چگونه است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۴,۷۳۳ #63095

سلام و باتشکر از سایت خوبتون
ما چند ماه است که خانه ی جدیدی خریدیم و همسایه ی طبقه ی بالایی ما دو پسر دارد که دائم در حال فوتبال بازی کردن و دویدن و کشیدن وسایل به روی زمین در تمام ساعات شبانه روز هستند و واقعا سروصدای آنها مارا از زندگی ناامید کرده اند و باعث سلب آسایش ما شده است.فقط ما این صداها را می شنویم و شاهدی از همسایه ها ندارم.
چندبار به ایشان تذکر دادم ولی آخرین بار با من به صورت بدی حرف زدند.
آیا راهی برای خلاصی از این نا امیدی و سلب آسایش وجود دارد که نتیجه دهد؟ممنونم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما حق شکایت به دلیل ایجاد مزاحمت و سلب آسایش از همسایه خود را دارید

می توانید به جرم مزاحمت شکایت نمایید

سلام
از مصادیق مزاحمت است و حق شکایت شما محفوظ است

شکایت مزاحمت و سلب اسایش در مراجع کیفری میتوانید از ایشان نمایید.

با سلام و ادب
میتونین علیه ایشون شکایت کنین.مبنی بر مزاحمت و ایجاد سر و صدا

درود بر شما
در صورت داشتن ادله جهت اثبات ، شکایت مزاحمت مطرح نمایید .‌

باسلام میتوانید مدارک و مستندات خودتان را جمع آوری نمایید و علیه ایشان شکواییه مبنی بر مزاحمت تنظیم و به دفاترخدمات قضایی مراجعه نمایید.