هزینه های مشارکتی ساختمان چگونه پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۴ #62602013

سلام هزینه تعمیرات پمپ ساختمان براساس نفرات باید تقسیم شود یا بر اساس تعداد واحد ها؟؟؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
موضوع مورد پرسش شما طبق توافقات بین مالکین واحدها و به تعداد واحدها تقسیم میکرد مگر توافق خاصی بین خود مالکین شده باشد .موفق باشید

بر اساس تعداد واحد ها

سلام
هزینه های مشترک مجموعه های آپارتمانی بر اساس تعداد واحدها و مساحت هر واحد تقسیم می شود و ارتباطی با نفرات ندارد مگر اینکه در این مورد بین مالکین توافق شده باشند که در این صورت باید طبق توافق عمل شود

هزینه های تعمیرات کلی ساختمان باید بر اساس تعداد واحدها تقسیم شود

با سلام
این هزینه ها بایستی بر حسب تعداد واحد های موجود تقسیم و اخذ گردد .

قاعدتا این هزینه ها باید طبق تعداد واحدها تقسیم شود.