دادن تنها چند برگ سفته باعث مبرا شدن از کلاهبرداری میشه یا حبسشو ممکنه کاهش بده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۴ #57373267

سلام و عرض ادب
شخصی چند سال قبل با فریب و تقلب از ما در قالب مشارکت و فروش کالا کلاهبرداری کرد ایشون بعد کلی اومد سود حاصل از کار رو سفته داد تا توی تاریخ سررسید همه رو تصفیه کنه که ما بعدش فهمیدم همه چیز صوری بوده و شکایت کلاهبرداری کردیم و الانم بازپرس تایید کرده که جرم کلاهبرداری به همراه دو معاونت جرم صورت گرفته..الان طرف اومده با یه وکیل گفته چون بشون سفته دادم کلاهبرداری نکردم درصورتیکه ۳ ساله ما رو دونده و جرمشم اثبات شده با این تفاسیر
من میتونم الان سفته هاشم بزارم اجرا تداخلی تو شکایت کلاهبرداریم ایجاد نمیکنه یعنی امکانش هست هردوجا محکومش کنم تا دیگه مال مردوم و نکشه بالا؟
بسیار ممنون.خدانگهدار

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از طریق حقوقی اقدام کنید

دادن سفته باعث تبرئه شدن مجرم نمی شود.ولی تصمیم نهایی با دادگاه که به استناد پرونده رای صادر می‌کند
.در خصوص سفته ها از طریق دادگاه حقوقی اقدام شود

با سلام
۱.اصولا دادن سفته باعث تبرئه شدن کلاهبردار نیست.اما به هر حال تصمیم نهایی با مرجع قضاییست که به استناد پرونده رای صادر می‌کند
۲.در خصوص سفته ها میتوانید از طریق حقوقی اقدام کنید

در شکایت کیفری در صورت محکوم کردن به اصل پولتون اونم اگر طرف پول داشت میرسید ولی تو حقوقی علاوه بر اصل میتواند تاخیر تادیه را نیز مطالبه کنید و به نظرم اقدام کنین

با سلام

از آنجایی که شما علیه ایشان شکوائیه تقدیم کردید حتما تاریخ سر رسید سفته ها گذشته و برگه سفته ها مدرک و سند محکومیت کلاهبرداری طرف شما واقع شده لذا شما بهتر است منتظر حکم نهایی دادگاه باشید چرا که بازپرس و دادگاه همانطور که به جرم کلاهبرداری رسیدگی میکنند به سفته ها و مبالغ و تعهدها و در صورت درخواست خسارات و هزینه های رسیدگی پیش آمده برای شما از سوی شما توجه خاص خواهند نمود