چقدر طول میکشد این مجرم کلاهبردار بازداشت و به قانون سپرده شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۳۲۳ #53988013

سلام من مبلغ ۱۰ میلیون تومن توسط کلاهبردارهای تلگرام از دست دادم وجه را مرداخت کردم و کالا را دریافت نکردم و مجرم منو مسدود کرد بلافاصله به دفتر قضایی مراجعه کردم و شکایت کردم مدرک هایی مثل شماره موبایل و شماره کارت بانکی مجرم را دست پلیس فتا قرار دادم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص اساسا زمان مشخصی را نمی‌توان اظهار نمود، شما می تواتید با پیگیری های لازم و احراز هویت متهم توسط پلیس فتا، نهایتا با توجه به اهمیت موضوع، متهم توسط دادسرا احضار و با اخذ تامین کیفری از ایشان در رسیدگی توسط دادسرا تسریع گردد..

زمان معینی نمیشه گفت با پیگیری موضوع از شعبه مربوطه
درصورت حضور متهم از وی تامین مناسب اخذ خواهد شد

با توجه به ازدحام پرونده ها نمی توان زمان دقیقی را پیش بینی نمود

با سلام و احترام
روند پیگیری و دادرسی را باید ادامه بدین.زمانشو باز از شعبه رسیدگی کننده بپرسین بهتره.

سلام زمان تعین شده با قاضی پرونده می باشد لذا شما پیگیری بفرمائید موفق باشید

باسلام
بازداشت متهم بستگی به دردسترس بودنش داردوقابل پیش بینی نیست به هرحال ازطریق پلیس فتاپیگیرباشید

سلام

با توجه به تعدد پرونده های کیفری در محاکم و رسیدگی توسط قضات محترم بسته به نظر قاضی دارد.اما احتمال تاخیر هم در بعضی شعبات کم است