آیا سند رسمی سند شورایی را باطل میکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۷۸ #53114124

سلام خسته نباشید. یه سوالی خدمتتون داشتم. من چند قطعه زمین زراعی دارم که سند رسمی آن به اسم خودم است. مشکلی که داریم اینجاس که من چند سال پیش با خواست خودم یک سند شورایی نوشتیم که تمام زمین هایی که دارم با برادرم شریک هستیم و نصف زمین ها به آن تعلق بگیرد البته در قبال این کار هیچ وجه ای دریافت نکردم و در سند شورایی نیز هیچ حرفی در مورد فروش گفته نشده و فقط قید شده که با برادرم در این زمین ها شریک هستیم. من و شورای روستا و شاهد ها آن را امضا کردیم. حالا پشیمان شدم و در این صورت که سند رسمی کامل به اسم خودم هست میخوام آن نصفی که از زمین هایم را به او داده ام را پس بگیرم میخواستم بدونم همچین کاری میشود انجام داد و امکان پذیر است؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا بایدسندشورایی شمابررسی شودوتعهداتی که طرفین برعهده گرفته اندچگونه میباشدشایدبصورت بلاعوض باشد
ثانیااسنادعادی دارای اعتبارمیباشندهرچنداستحکام وقوام اسنادرسمی بالاتراست.
ثالثااصل برصحت عقود وقرارداهامیباشدمگردلیل محکمه پسندی برفسادآن وجودداشته باشد.

درود
اسناد عادی نیز معتبرند لیکن بهتر است اسناد خود را به رویت متخصص برسانید .

سلام
اصولا اسناد رسمی دراولویت هستند ولکن نیاز به بررسی است .

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است

سلام وقت بخیر
اعتبار سند رسمی بیش از سند عادی است ولی با این حال نمیشود ان سند عادی که وجود دارد را نادیده گرفت

ماده۱۰قانون مدنی:
قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آنرا منعقد نموده‌اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است .

با آن سند عادی اقرار به شراکت برادرتان کرده اید و آن سند عادی معتبر است