گرفتن مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۵۷ #52300037

سلام و خسته نباشید.
هزینه که باید برای به اجرا گذاشته ۱۱۴ سکه پرداخت کنم چقد هستش؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مهریه هم ازطریق اجرای ثبت اسناد املاک وهمچنین ازطریق دادگاه خانواده باتقدیم دادخواست قابل طرح می باشد که ۳ ونیم درصد هزینه دادرسی دارد که می توانید بدو ا با تنظی استشهادیه توسط دونفر اعسار از پرداخت هزینه دادرسی از طریق دادگاه بگیرید.

باسلام مهریه ازرو طریق قابل طرح در مراجع قضایی واداره ثبت واسناد املاک می باشد اگر زوج اموال منقول وغیرمنقول دارد بایستی ابتدا از دفترخانه که صیغه عقد خواندهاند اقدام به درخواست برگ صدور اجراییه به تمام سکه ها ویا مبلغ مهریه مذکور درسندنکاحیه بنماید وسپس به اداره ثبت قسمت مطاله مهریه مراجعه وشروع به اقدام کنید ولی اگر زوج اموال ندارند ازطریق تقدیم دادخواست در دادگاه خانواده شروع به اقدام کنید.

با سلام و آرزوی بهروزی برای شما
از طریق دادگاه سه و نیم درصد ارزش سکه ها به نرخ روز و در صورت اجرا از طریق اداره ثبت هزینه اولیه زیر یک میلیون و در صورت توقیف اموال شوهر ، پنج درصد از هرچیزی که توقیف بشه
درصورتی که هزینه دادرسی برای شما زیاده میتونید قسمتی از مهریه را اجرا بگذارید یا اعسار از هزینه دادرسی در دادگاه مطرح کنید

با سلام
ابتدا به دایره اجرای اسناد رسمی ادراه ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید هزینه ناچیزی ( که بستگی به مبلغ مهریه دارد) بابت اجرا پرداخت خواهید کرد و اگر اموالی از زوج یافت شود توقیف و در مزایده به فروش می رسد
در صورتی که پلاک ثبت شده ای به نام زوج یافت نشود می توانید دادخواست مطالبه مهریه را به طرفیت زوج در دادگاه مطرح کنید که در سه و نیم درصد ارزش روز ۱۱۴ سکه بعلاوه هزینه های طرح دعوی خواهد بود . و چنانچه توان مالی پرداخت این مبلغ را نداشته باشید می توانید دادخواست را با اعسار از هزینه های دادرسی تقدیم دادگاه نمایید
از سایت adliran.ir قسمت محاسبه هزینه دادرسی https://adliran.ir/Home/JSSCalculateCash نیز می توانید کمک بگیرید .

با سلام
باید سه ونیم درصد کل مبلغ مهریه را به دادگاه بدهید

با سلام
یرای مطالبه مهریه میتوانید ابتداعا از دفترخانه ای که اقدام به عقد ازدواج نموده اید اقدام کنید
هزینه سه و نیم درصد از کل مبلغ خواسته میباشد که در صورت عدم تمکن مالی میتوانید اعسار دهید