طرح شکایت جهت دریافت حقوق عقب افتاده به چه نحو است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۰ #52009580

من بیشتر از دو هفته هست که از محل کارم که یک کافی شاپ هست بیرون اومدم،لازم به ذکره که برای یک ماه و شش روز باید حقوق بگیرم چون شش روز بیشتر از یک ماه اونجا بودم.قبل از عاشورا و تاسوعا یک میلیون برای من واریز کردن که کمتر از نصف حقوقم بود و گفتن باقی ش رو بعد از تعطیلات میریزن.تا امروز این کارو نکردن و من پولم رو نیاز دارم.با احتساب مبلغ درج شده توی وزارت کار برای شغل من، ایشون برای یک ماه و یک هفته باید سه میلیون و دویست به من بدن.در کمترین حالت سه میلیون،که یک میلیونش رو واریز کردن ولی برای بقیه ش اقدامی نکردن، و من از همکارم شنیدم که گفتن یک میلیون دیگه میخوان بریزن برای من که کمه.
هم به جهت تاخیر توی پرداخت، و هم به جهت اینکه میدونم آدم منصفی نیستن و ممکنه بقیه ی پولم رو ندن، میخوام شکایت کنم تا در حضور یک مامور حساب کتاب کنن و مبلغ دقیقی که باید به من بدن رو بنویسن و امضا کنن و یک تاریخ هم برای پرداخت قول بدن.اما نمیدونم که شکایت کردن به جایی میرسه یا نه. و نمیدونم چطور باید پیگیری کنم.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرارداد کتبی ندارید بهتر است از سعی کنید از طریق مصالحه و صحبت نسبت به دریافت حق و حقوق خودتان اقدام کنید.
موفق باشید

از طریق مصالحه و سازش حل و فصل کنید و سپس با ارسال اظهارنامه مبلغ را مطالبه کرده و در نهایت از طریق اداره کار . ولی بهترین راه مصالحه می باشد

اقدام قضایی میتوانید انجام بدهید ولی بنده مصالحه را پیشنهاد میکنم چرا که مسیر قانونی برای این مبلغ ناچیز دشواروطولانی ست

با سلام
پیشنهاد می‌شود از طریق توافق و مصالحه نسبت به حل مسئله اقدام نمایید چرا که با توجه به میزان خواسته تان، راه قانونی خیلی نفعی برای شما در پی نخواهد داشت...