مبنای محاسبات را ارائه نمی‌دهد و صرفا متراژ خود و قیمت نهایی رو داده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۲۱ #51586005

با سلام
با کابینت سازی صحبت کردم واحدی را تجهیز کنم کمد دیواری و کابینت آشپزخانه را انجام داد.قرارداد نداریم
اول یه حرف زد بعد از کار حرف دیگری زد که به اختلاف خوردیم شاکی شدم ارجاع به کارشناسی اتحادیه درودگری شدم نهایتا کارشناس اتحادیه محاسبه و مبنای محاسبات را ارائه نمی‌دهد و صرفا متراژ خود و قیمت نهایی رو داده
که با اختلاف حدود ۱۲میلیون بالاتر از چیزی که کابینت ساز خواسته بود به رییس اتحادیه گفتم که عنوان کرد ما هیچ موقع مصالح مصرفی رو نمیتونیم بگیم و صرفا ارزش کار رو جواب میدیم و دستم خالیست لطفا راهنمایی کنید ممنون.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت تامین دلیل اقدام نمایید ..

سلام وقت بخیر
بدوا اقدام به اخذ تامین دلیل نمایید

باسلام
از طریق شورای حل اختلاف برای تامین دلیل اقدام کنید

با سلام ، بدوا اقدام به اخذ تامین دلیل نمایید

تامین دلیل را از شورا بخواهید.

درود
نسبت به تامین دلیل اقدام نمایید

دادخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف بدهید