با توجه به ماده ۱۱ قانون کار میتوانم ترک کار کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۸ #49081185

سلام و وقت بخیر
قرارداد ۶ ماهه ای دارم که در قرارداد ذکر شده ۳ ماه اول قرارداد طبق ماده ۱۱ قانون کار آزمایشی هستش.
تا اینجا مشکلی نیست و میتوانم یک طرفه حتی ترک کار کنم. قسمت دیگه ای از قرارداد نوشته:

با استناد به ماده ۲۵ قانون کار هیچ یک از طرفین بطور یک جانبه حق فسخ قرارداد قبل از پایان مدت آن را ندارند
و همچنین:
در صورتی که به علل مختلف و مجاز که تشخیص آن با کارفرما می باشد قادر به ادامه همکاری نباشم در صورت پذیرش کارفرما دو ماه قبل به اطلاع ایشان رسانده تا زمان کافی جهت انتقال داده ها و توجیه کارپذیر جدید به طور کامل و جایگزینی و به اتمام رساندن کارهای در دست اقدام و ناتمام خود و در حد قابل قبول شرکت اقدام نمایم.

الان این دوتا بند قرارداد تداخل دارن باهم گویا چون طبق ماده ۱۱ در دوره آزمایشی هرکدام از طرفین میتونن ترک کار کنن.

مورد دیگه طی سرچ در مورد ماده ۱۱ رسیدم بهش جمله زیر بود که نمیدونم با توجه به این متن. مدت زمان آزمایشی که داخل قرارداد من ذکر شده مورد قبوله یا کلا چون قرارداد موقت بوده دوره آزمایشی براش قبول نیست.

"ضمنا با توجه به امکان قطع رابطه کار در خلال دوره آزمایشی و عدم امکان فسخ از سوی هیچ یک از طرفین در قراردادهای با مدت موقت و یا انجام کار معین، پیش بینی دوره آزمایشی در اینگونه قراردادها که مستلزم پیش بینی حق فسخ برای طرفین است در قراردادهای مزبور پذیرفته نشده است."

ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
یکماه پیش از ترک کار میبایست کارفرما از این تصمیم مطلع گردد.

با سلام ملاک قانون بوده و می توانید ترک کار کنید

با سلام ابتدا از طریق دفاترپیش خوان احراز هویت شوید

با درود یکماه بعد از اطلاع کارفرما میتوانید ترک کنید

بله مطابق قرارداد میتوانید ترک کار کنید و حقوق و مزایای خود را نیز دریافت کنید

سلام
بعد از اطلاع کارفرما واداره کار بعد از یکماه می توانید ترک کار کنید

بادرودوسلام بدوا باید دردفاتر پیشخوان احرازهویت شوید.