مرا تهدید کرده که عکسهای شخصی مرا پخش میکند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۹۵۶ #48912534

سلام
یه سری از عکس های شخصی بنده تو یه گوشی که نمیدونم از کجا اومده دست یه خانم ناشناس هست. ایشون به همسر خواهرم تماس میگیره و با خیال اینکه ایشون همسر منه یه سری تقاضا داره و تهدید کرده که عکس هارو میبره در خونه و به خونواده من نشون میده. از طرفی یکی از اون عکسا چیزی هست که من نمیخوام همسرم بدونه.
چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوعی که مکررا ازسوی مردم عزیز مورد سوال است بحث تهدید می‌باشد نه صرف عملی افشا. دراین خصوص تهدید به انجام عملی که ممکن است موجب ضررابرویی ویا شرافتی یاافشای اسرارخانوادگی گردد خواه تهدیدکننده به این واسطه تقاضای مال به قصد اخاذی کرده باشد جرم مستقلی است که براساس ماده ۶۶۹قانون مجازات اسلامی تا ۷۴ضربه شلاق ویا زندان دو ماه تادوسال حبس برای آن درنظر گرفته شده است.

بنابراین همین که کسی شمارا مورد تهدید به افشای اطلاعات خصوصی(عکس.فیلم.صدای ضبط شده و..)کرده باشد حتی اگر هرگز آن عمل را انجام ندهد ارتکاب جرم تهدید ازسوی او قطعی وبرای شما قابل شکایت و پیگیری است.

موضوعی که مکررا ازسوی مردم عزیز مورد سوال است بحث تهدید می‌باشد نه صرف عملی افشا. دراین خصوص تهدید به انجام عملی که ممکن است موجب ضررابرویی ویا شرافتی یاافشای اسرارخانوادگی گردد خواه تهدیدکننده به این واسطه تقاضای مال به قصد اخاذی کرده باشد جرم مستقلی است که براساس ماده ۶۶۹قانون مجازات اسلامی تا ۷۴ضربه شلاق ویا زندان دو ماه تادوسال حبس برای آن درنظر گرفته شده است.
بنابراین همین که کسی شمارا مورد تهدید به افشای اطلاعات خصوصی(عکس.فیلم.صدای ضبط شده و..)کرده باشد حتی اگر هرگز آن عمل را انجام ندهد ارتکاب جرم تهدید ازسوی او قطعی وبرای شما قابل شکایت و پیگیری است.
باتشکر مهدی سلطانی وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید، مزاحمت و افشای اسرار شخصی طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

درود
تهدید به انتشار عکسهای خصوصی جرم است و میتوانید با طرح شکایت کیفری و ارایه دلایل و مستندات در دادسرا اقدام کنید. در صورت وجود دلایل کافی قطعا حکم بر مجازات صادر خواهد شد.

به اتهام تهدید شکایت نمایید

سلام دوست گرامی
شما حتما از ایشان شکایت کنید و بگویید که تهدید به افشای اسرار خصوصی کرده و محکم بایستید تا نتواند کاری بکند

بایستی شکایت نمایید با عنوان تهدید به انتشار عکس های شخصی و اخاذی