حالا میتوانم شکایت ازاله بکارت نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۵۳ #41295537

باسلام
من ۲ سال و نیم پیش که مجرد بودم با اقایی"پسری" با فریب ازدواج رابطه داشتیم و پرده بکارتمو زد، بارها رابطه داشتیم بعدش و اصلا نتونستم شکایت کنم و اقا پسر ترکم کرد میشه پسر رو مجازات کرد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. اثبات رابطه جنسی و ازاله بکارت بعد از دو سال بسیار مشکل می باشد. باید ادله محکمی داشته باشید که بتوانید این موضوع را اثبات کنید.

باتسلام اثبات ازاله بکارت بعد از گذشت دوسال ممکن نیست بایستی ادله و مدارک محکمتری در دست داشته باشید.

شما میتوانید درخواست دردادگاه بدهید ولی چه دلایلی دارید چه بتوانید اثبات کنید که این رابطه توسط این شخص بوده چون پزشکی قانونی می تواند رابطه را تشخیص بدهد ولی نمی تواند فاعل را بعد ازاین مدت تشخیص بدهد چون آثاررابطه ازبین رفته

اگر ایشان در دادگاه انکار کنند امکان اثباتش نیست

با سلام
هر دو شما مرتکب عمل قبیح زنا شده اید و در صورت اثبات هر دوی شما حد شلاق خواهید خورد.البته اثبات این امر نسبت به ایشان مشکل است و ظاهرا ادله ای در این خصوص نداشته باشید.

سلام. اثبات ازاله بکارت توسط این آقا پس از گذشت ۲ سال امکانپذیر نیست.

با سلام.چون زمان اثبات رابطه جنسی توسط پزشک قانونی مدت زمانی کوتاهی می باشد((۷۲ ساعت))پس از رابطه می باشد.اثبات این که نامبرده مرتکب عمل جنسی با شما شده مشکل است.ولی می توانید از بابت فریب در ازدواج از ایشان در دادگاه کیفری شکایت کنید.