خانم از چت اسکرین شات بگیرد آیا در اعسار تاثیر میگذارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۶۶ #36403148

سلام خدمت وکلا و حقوقی های عزیز و گرانقدر..سپاس از زحماتی که در حل مشکلات حقوقی مردم متحمل میشید. اگر زوج در چت تلگرام با نیت خیر مطالبی مصلحتی رو درباره دارایی خود مطرح کند که برای مثال ماهانه ده میلیون درآمد دارد و صاحب کسب و کار است در حالی که اینچنین نیست

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر
خیر تاثیری ندارد
باید لیست اموال و دارایی واقعی را اعلام کرد

با سلام
ادعای دلیل بر مسندات است . شما در خواست اعسار می دهید و استعلام گرفته می شود .
موفق و پیروز باشید .

بنان ایزد منان
موارد منتهی به اعسار و فرد معسر ‌با حضور دو شاهد در دادگاه و‌پرسش و‌پاسخ صورت میگیرد که در نهایت علم قاضی نسبت به این امر میرسد که ایشان بر اساس واقعییات سخن‌گفته و یا غیر آن
اثبات این‌موضوع‌ از طریق متن از پیش تنظیم شده و یا طرح ریزی شده هیچ‌گونه تاثیری در علم قاضی ندارد و‌فقط به جهت رویت و‌مشاهده روند درخواست معسر صورت میگیرد

خیر. نمی تواند مستند ادعای ملائت شما قرار گیرد. جز ادله اثبات مورد قبول در دعوی اعسار نیست.

اسکرین شات میتواند یک اماره باشد ولی به لحاظ قانونی اعسار ملاک آن اداره ثبت ، بانک و راهور ومیباشد ضمن اینکه اعسار میتواند در حال حاضر اتفاق افتاده باشد و مربوط به زمان گذشته نیست ولی از طرف دیگر و بسته به شرایطی آن اسکرین شات میتواند اماره ایی برای کلاهبرداری و اظهارات خلاف واقع قرار گیرد.
موفق باشید

سلام
اسکرین شات ادله محسوب نمی‌شود و نهایتا به تشخیص قاضی می‌تواند اماره باشد. اعسار با توجه به مدارک و شواهد و مستندات اثبات یا رد می‌شود.

درود
ترتیب اثر نمی دهند زیرا در صورت نیاز صورت اموال استعلام می شود.