تکلیف بنده در حکم تخلیه به دلیل انتقال سرقفلی بدون اجازه مالک چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۰۷ #29798548

سه دانگ از شش دانگ سرقفلی مغازه ای را (بصورت مبایعه نامه عادی)خریدم و صاحب سرقفلی در مبایعه نامه قید کرده بود تا فلان تاریخ رضایت مالک عین رو جلب کند و در غیر اینصورت قیمت مغازه را به روز به بنده برگرداند که در سر رسید نتوانست رضایت مالک را بگیرد و دادگاه تجدیدنظر اعلام کرد امکان انتقال سرقفلی به بنده نمیباشد..هم اکنون مالک مغازه اقدام به دادخواست تخلیه به دلیل انتقال به غیر بر علیه صاحب سرقفلی و بنده داده..تکلیف بنده چه میشود؟ آیا پولی که مالک بابت تخلیه سرقفلی باید به صندوق تودیع کند به بنده میرسد یا صاحب سرقفلی؟ باید کیفری از صاحب سرقفلی شکایت کنم یا حقوقی؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید دادخواست استرداد ثمن بدهید

سلام.دادخواست مطالبه ثمن بدهید...

سلام میتوانید قیمتی که به واگذار کننده پرداخت کردید استرداد کنید

دادخواست استردادثمن مطرح کنید.

سلام سریعا دادخواست مطالبه ثمت بدهید البته وکیل اقدام نماید بهتر است زیرا به لحاظ فنی مشمول مسائل خاصی است

با درود
شما بایستی بطرفیت بایع دادخواست استرداد ثمن را تقدیم دادگاه نمایید

سلام
دادخواست استرداد مبلغ معامله به نرخ روز را دهید