در خصوص اسباب و اثاثیه، راه حلی وجود داره که تعیین مکان تخلیه با بنده نباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۷۷ #22298064

سلام بنده طی مراحل زیاد و بعد از کذشت تقریبا ۵-۶ ماه موفق به کرفتن دستور تخلیه مستاجر شدم الان در مرحله ای هستم که حکم تخلیه با حضور کلید ساز رو دارم فقط در خصوص اینکه اسباب و اثاثیه رو جایی برای نکهداری ندارم راه حلی وجود داره که تعیین مکان تخلیه با بنده نباشه ممنون میشم از راهنمایی اتون

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگردرمحلی, ان رانگه می دارید اجرت المثل نگهداری ان رامی توانید ازوی دریافت کنید

میتواتید درکلانتری نگهدارید ویااگردرمحلی, ان رانگه می دارید اجرت المثل نگهداری ان رامی توانید ازوی دریافت کنید

هر چند بعد از تخلیه مسئولیتی در حفاظت و یا نگهداری اموال مستاجر و قبول امانت و امین بودن ندارید. و تحمیل هزینه محل نگهداری به مالک وجاهت قانونی ندارد ولی میتوانید ‌ وفق قانون اجرای احکام عمل کنید که میگوید هر گاه حافظ نخواهد یا نتواند اموال توقیف شده را نگاهداری کند و یا اوضاع و احوال تغییر او را ایجاب نماید دادورز (‌مامور اجرا) پس از‌تصویب دادگاه حافظ دیگری معین خواهد کرد. چنانچه این اموال را مستاجر از محل نبرد مامور اجرا باید محلی را برای آن تعیین و اموال در آن نگهداری شود و اموال جهت نگهداری به شخصی به عنوان حافظ اموال سپرده می شود و چنانچه هزینه نگهداری اموال مذکور متناسب با قیمت آن اموال نباشد ممکن است مامور اجرا آن را بفروشد و هزینه حاصل از فروش را در صندوق دادگستری تا زمان مراجعه مستاجر و وصول آن بسپارند.

سلام شما باید برای وسایل مکان امن و با صورتجلسه کلانتری بگذارید