طلاق بائن و غیرمدخوله چیست؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۸,۷۶۸ #22033

خواستم بدونم طلاق بائن چیه؟
غیر مدخوله یعنی چی؟
با تشکر از مشاوره خوب شما

مشاوره حقوقی طلاق
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در "طلاق بائن” برای شوهر حق رجوع وجود ندارد و با اجرای صیغه طلاق رابطه زوجیت بین زوجین به طور کامل قطع خواهد شد.
و غیر مدخوله یعنی زن،باکره است.

در طلاق باین حق رجوع برای زوج وجود ندارد و در بحث غیرمدخوله نیز فرد باکره بوده و تابع شرایط خاص خود می باشد.

بااحترام
غیر مدخوله یعنی نزدیکی صورت نگرفته و باکره بودن را محرز میکند
بائن نیز دیگر حق رجوع ندارید

طلاق باین طلاقی است که پس از طلاق مرد حق رجوع به زن ندارد . طلاق غیر مدخوله طلاقی است که طلاق قبل از نزدیکی بین مرد وزن صورت میگیرد البته طلاق غیر مدخوله یکی از انواع طلاق باین است

طلاقی که قبل ازنزدیکی واقع شده باشد(طلاق غیرمدخوله)-طلاق زن یائسه-طلاق خلع ومبارات-طلاق سوم یاسه طلاقه همه ازنوع بائن است که برخلاف طلاق رجعی حق رجوع برای مرددرزمان عده وجودنداردورابطه زوجیت بین زوجین به طورکامل قطع می شودمگراینکه عقدجدیدصورت گرفته باشد،امادرطلاق رجعی مردمی تواندبدون اینکه مجدداعقدکنددرزمان عده به زن خودش رجوع کند،زمان عده زن سه ماه یاسه طهراست،طلاق خلع یعنی کراهت زن نسبت به مرد،طلاق مبارات کراهت زن وشوهرنسبت به یکدیگراست.
غیرمدخوله یعنی زوجه باکره است ودخول انجام نشده است.

پاینده باشید.

سلام
به علت عدم نزدیکی ،طلاق باین است و همسر فرز حق رجوع به ایشان در زمان عده را ندارد
با احترام حاجی زاده

بااحترام
عدم نزدیکی غیر مدخله و باین حق رجوع وجود ندارد