اگه شکایت کنم میتونم پولمو بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۶ #21207270

سلام من خانمی هستم متاهل که در یک شرکت مواد غذایی یک ساله صادقانه کار کردم و ویزیتور بودم.فروردین ۱۴۰۰ قرار داد یک ساله بستم و تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۰مرتب کار کردم.قرار دادم سه ماهه با این شرکت تموم شده ولی حالا بعد سه ماه صاحب شرکت حقوق و مزایا و سنوات و... منو نمیده,چند بار برای پولم بهش زنگ زدم و هر دفعه یه وعده داد و آخرش شمارمو گذاشته تو لیست سیاه,دیروز از واتساپ پیام داده که چون چند بار مداوم بهم زنگ زدی به جرم مزاحمت به مراجع قانونی شکایت میکنم و گفته که به هیچ عنوان نه زنگ بزن و نه پاتو تو دفتر بذار و نه دنبال قضیه پولو بگیر و اگه پولتو میخوای از طریق مراجع قانونی اقدام کن و دیگه مزاحم من نشو.خواهشا راهنماییم کنین که چیکار کنم؟کجا برم؟تمام مدارک و سفته های ضمانت کاریم دسته اونه.میترسم قضیه رو به همسرم بگم که یه موقع وضع بدتر نشه,کسی رو هم ندارم کمکم کنه.به خدا چند روزه از شدت اعصاب مریض شدم و دائم بدنم میلرزه،زندگیم کلا به هم ریخته.خواهش میکنم کمکم کنین چیکار میتونم بکنم با این صاحب کار حروم خور؟اگه شکایت کنم میتونم پولمو بگیرم؟یا چون اون صاحب شرکته و پول داره شکایت منو رد میکنن؟؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله حقوق و مزایای شما کاملا قابل مطالبه است و چنانچه قرارداد دارید یا در صورت نداشتن قرارداد اگر حقوق هر ماه به حسابتون واریز شده با رسید بانکی مهر شده توسط بانک میتوانید علیه کارفرما در اداره کار شکایت بفرمایید ابتدا به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و در سامانه روابط کار احراز هویت نمایید سپس علیه کارفرما دادخواست دهید قبل از اقدام از طریق اداره کار با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه ای برای استرداد سفته ارسال نمایید

با سلام، از طریق اداره کار محل برای مطالبه حق و حقوقتان اقدام نمایید و اظهارنامه ای هم برای استرداد سفته ارسال نمایید.

با سلام
برای دریافت حق و حقوق خود و استرداد سفته ضمانت از اداره کار اقدلم بفرمایید البته جهت استرداد سفته ضمانت ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمایید

حق و حقوق شما از طریق اداره کار قابل مطالبه می باشد

با درود
بله تمام حقوق و مزایای شما قابل مطالبه است و میتوانید اقدام بفرمایید.علیه کارفرما به مرجع اداره کار شکایت خود را طرح نمایید.

با درود بله حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام بفرمایید

با مراجعه به اداره کار مربوطه می توانید حقوق و مزایای خود را مطالبه نمایید