چگونگی اثبات ادعای مورد فحاشی و تهدید قرار گرفتن

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲,۰۲۴ #1977

شاهد من از طریق تلفن پیش من بوده و فحاشی و توهین و تهدید شخص تهدید کننده را شنیده و من صدای او را ضبط گرده ام این ها میتواند مدرک معتبر و کافی برای دادگاه باشد؟

ایشان تهدید کرد ک ادم میفرستم سراغت بعد یک نفر را فرستاد ک پس از درگیری فرار کرد و روز اول دادگاه همه چیز را انکار کرد و گفت من کسی را نفرستاده ام و قرار شده که 1 روز من شاهد ها و مدارک را با خودم ببرم ایا این مدارک کافیست یا چیز دیگری لازم است ک ببرم؟

پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .صدای ضبط شده جز امارات وقراینی است که کمک کننده وموجب علم قاضی می شوند قابل استناد هستند اما دلیل محسوب نمی شوند

سلام
صدای ضبط شده جزو ادله اثبات دعوا نمی باشد اما می تواند به شما کمک به چه صورت، به صورت اماره قاضی محترم به آن استناد می نمایند.

با سلام
با ارایه کلیه مدارک و مستندات باید تلاش بر اثبات نمایید زیرا که صرف صدای ضبط شده دلیل اثبات نخواهد بود

شهورثد خود به همراه صدای ضبط شده ایشان را در دادگاه ارایه دهید

با درود و احترام
مدارک و شهود شما در دادگاه قابل ابراز است. میزان تاثیر دادن و اعتبار دادن به آن ها با قاضی است.
موفق باشید

سلام بله تاحدودی ولی به تنهایی کافی نیست

با سلام
بله ، صدای ضبط شده به همراه داشتن شهود میتواند در دادگاه اعتبار داشته باشد