کارفرما منو متهم به ترک کار می کنه چه کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۶ #17892027

برای یک شرکت پیمان کاری به مدت ۶ سال کار کردم. شرکت تا موقعی که من وارد شرکت نشده بودم هیچ گزارش حسابرسی نداشته بود و من در این مدت تونستم یک سیستم حسابداری برای شرکت راه اندازی کنم و وضعیت صورت های مالی شرکت رو رو به راه کردم امسال تقاضای افزایش حقوق کردم که کارفرما موافقت نکرد و گفت هرسال افزایش حقوق نداریم. اسفند۹۹ به مدیرعامل اطلاع دادم که دیگر قصد کار درشکرکت را ندارم.تا خرداد تمام کارهای شرکت را انجام دادم و حسابرسی سال۹۹ رو تمام و تحویل دادم.برای اینکه حسن نیت خود را نیز ثابت کنم به یک نفر هم حسابدار جدید برای شرکت معرفی کردم که کار شرکت لنگ نماند.مهر چک ها و کلید گاو صندوق و... رو همان خرداد ماه تحویل دادم. به اصرار مدیر عامل تا حسابدار جدید راه بیافته تا تیر هم در شرکت کمک کردم تا با سیستم آشنا بشن بعد تیر ماه اومدم بیرونن.ولی متاسفانه کارفرما فقط تا خرداد بیمه بهم داده و تیرماهرو بیمه رد نکرده.همچنین سنوات من رو نمیده. وقتی گفتم شکایت می کنم از اون روز مدام داره اذیت می کنه.الان هم بعد ۴ ماه تماسگرفته و منو متهم به ترک کار می کنه.و میگه اداره مالیات یه سندی ازم میخاد که نمی تونم پیدا کنم اگه نتونم پیدا کنم شرکت رو جریمه میکنه.و منو تهدید می کنه که باید اون سند رو برم براش پیدا کنم .درحالی که من دیگه تو اون شرکت کار نمی کنم و بعد من هم حسابدار اومده به اون شرکت.
سوال اینکه می تونم اضافه کاری هام و سنوات و دیگر مزایای خودم رو پس بگیرم؟
و اینکه می تونه منو به ترک کار متهم کنه؟ در حالی که من این همه کمک کردم .

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره کار پیگیری نمایید.

با سلام
از طریق اداره کار پیگیری کنید

بادرودوسلام ازطریق اداره کار اقدام نمایید.

سلام وقت بخیر
از طریق اداره کار میتوانید حقوق مالی خود را مطالبه نمایید.
صرف ادعای ایشان بدون ارائه دلیل، بلااثر میباشد.

برای اثبات ترک کار از جانب شما باید کارفرما سندی مبنی بر آن به اداره کار نشان دهد صرف ادعا مکفی نیست.بله تمام حقوق و مزایای خود را می توانید از طریق اداره کار مطالبه کنید.

سلام
ازطریق اداره کار امکان مطالبه حقوق شما وجود دارد .

سلام
بله با مراجعه به اداره کار حقوق خود را مطالبه نمایید .