باطل کردن وکالت بلاعزل چگونه است؟

پرسیده شده
۳۸ پاسخ ۱۸,۵۵۰ #06942625

سلام
برای باطل کردن وکالت بلاعزل مادام العمر چه راه هایی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱-وکالت بلاعزل قابلیت ابطال نداردمگر۱-عدم رعایت مصلحت موکل وسوءاستفاده ازوکالت نامه۲-بافوت،جنون یاسفاهت احدی ازطرفین۳عدم اهلیت وکیل۴-انجام موردوکالت توسط موکل۵-استفای وکیل۶-درنهایت باتوافق طرفین،وکالت بلاعزل باطل خواهدشد. مویدباشید

درود
با انجام مورد وکالت توسط خود موکل ، وکالت وکیل منتفی میگردد . با جنون و فوت یکی از طرفین نیز وکالت از بین می رود

با فوت یا رضایت شون امکانپذیر هست

سلام
با فوت و جنون و سفاهت یا توافق طرفین و با انجام مورد وکالت توسط موکل .

بنام خدا،با حجر یا فوت وکیل یا انجام مورد وکالت توسط اصیل وکالت منفسخ میشود.

با احترام
باید شخص خودش انجام دهد مگر از وی سلب شده باشد در اخر با توافق طرفین صورت پذیرد

تقاصای ابطال بدهید ویاخودتان آن راانجام دهید وبه ایشان ازطریق اظهارنامه اطلاع دهید