چگونه میتوانم سفته هایم را از کارفرما مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۲ #04973581

بنده سه ماه و خورده ای هستش که از سرکار خود بیرون آمدم و حقوق خود را دریافت کردم ولیکن هنوز سنوات و سفته های خود را از ایشان دریافت نکرده ام و وقتی هم پیگیر شدم می گویند موعد آن نرسیده است ولی طبق بیمه تامین اجتماعی بنده ۳ ماه از شرکت ایشان بیرون آمده ام و قطع همکاری کرده ام اگر در این مورد می توانید کمکی کنید که بتوانیم سفته های خود را بگیرم ممنون میشم با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید اظهارنامه ای مبنی بر استرداد سفته ها به طرفیت ایشان ارسال نمایید ؛در صورتیکه ترتیب اثری نداند از طریق اداره کار اقدام به طرح شکایت نمایید.

شما باید با ارسال احضارنامه سفته ها را مطالبه کنید و اگر پس ندادند شکایت خیانت در امانت انجام دهید

سلام
اصولا کارفرما ۶ماه سفته هارا نزد خود نگه میدارد
اما شما میتوانید با ارسال اظهارنامه سفته های خود را مطالبه کنید و متعاقبا در صورت عدم اقدام کارفرما شکایت خیانت در امانت نمایید

با سلام - شما با مراجعه به اداره کار منطقه خدمتتون وارائه شکوائیه که تمامی خواسته های شما در آن مکتوب گردد از قبیل شروع وپایان همکاری مرخصی ها وسنوات و عیدی و اضافه کاریها در صورتی که داشتید همه را بصورت مکتوب درخواست وآنرا به اداره کار مربوطه تحویل نمایید تا نسبت به تعیین جلسه هیات تشخیص اقدام شود ودر جلسه مربوطه هم مدعی مواردی که مکتوب نموده اید باشید تا آن هیات اقدام به صدور رای نماید وپس از قطعی شدن رای وارسال به دادگاه درخواست صدور اجراییه مینمایید .