آیا سابقه کیفری برام ثبت میشه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۷۳ #02625221

سلام.وقت بخیر بنده ۱۶ سالمه و متسفانه با درگاه پرداخت زرین پال اقدام به فروش وی پی ان کردم.جرمم چی هست؟امکان بخشش وجود ندارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون زیر ۱۸ سال و جزو اطفال و نوجوان محسوب میشوید، سابقه کیفری ثبت نخواهد شد.

با احترام .بعلت اهلیت اطفال سو سابقه محسوب نمیشود

محکومیتهای اطفال و نوجوانان فاقد آثار کیفری است. برای شما سوپیشینه موثر یا غیر موثر ندارد.

درود: نظر باینکه شما به سن قانونی نرسیده اید سوء پیشینه مؤثر برا شما نمی شود، ودر مجازات نیز از باب ماده ۲۲ تخفیف مجازات برای شما اعمال می شود اگر از دادگاه محترم تقاضا بنمائید.

با سلام
اولا وی پی ان، جزء ابزار هایی که صرفا برای ارتکاب جرائم رایانه ای بکار می رود نیست و به همین دلیل از شمول بند الف ماده ۲۵ قانون جرائم رایانه ای خارج است.
ثانیاوی پی ان و همچنین نرم افزار های فیلتر شکن، ابزاری برای دسترسی به سایت های فیلتر شده هستند نه ابزاری برای دسترسی غیر مجاز به داده ها یا سیستم های رایانه ای یا مخابراتی متعلق به افراد دیگر. بنابراین فروش وی پی ان مشمول این ماده نخواهد بود.
ثالثا با توجه به اینکه رکن معنوی وقصد مجرمانه عمل فوق بصورت اگاهانه بودن است، در واقع فروشنده ای مجرم خواهد بود که عالمانه این کار را تسهیل کرده باشد و یا از قرائن مثبته استنباط شود که وی با هدف تسهیل دسترسی به سایت های مبتذل و یا مستهجن، وی پی ان را در اختیار سایرین قرار داده است لذا در صورت احراز این موضوع مشمول مشمول بند الف ماده ۱۵ قانون جرائم رایا نه ایی خواهید بود
درخصوص مسولیت کیفری نیز مطابق ماده ۱۴۰قانون مجازات اسلامی
مسؤولیت کیفری در حدود، قصاص و تعزیرات تنها زمانی محقق است که فرد حین ارتکاب جرم، عاقل، بالغ و مختار باشد ومطابق ماده ۱۴۷ همان قانون
سن بلوغ، در دختران و پسران، به ترتیب نه و پانزده سال تمام قمری است لذا مسولیت کیفری با توجه به سن شما محرز است

اگرشکایت بشود دردادگاه اطفال محاکمه می شوید

با درود..
در اینخصوص هر چند شما جرم و مستحق مجازات می باشد، ولی با توجه به سن زیر ۱۸ سال شما، اصـولا سوءپیشینه مؤثر کیفری در سوابق اعلامی شما درج نمی گردد..